Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Zwitserland, vulkanen en Venetië allemaal in Tsjechië

check ook eens

2 Reacties

 1. Marco schreef:

  Het ziet er inderdaad schitterend uit.
  Maaaar… ja ik denk dat ik wel een mooier plekje heb meegemaakt en dat is de zonsopgang in Israel. Wanneer je naar de dode zee reist en er rond 05:30 aankomt zit je op het laagste punt op aarde en om dan de zon op te zien komen boven de bergen van Jordanië is overweldigend!!
  Daarna even een kwartiertje drijven in de dode zee en je hebt 2 dingen die je je hele leven bij zullen blijven.

 2. Robin schreef:

  De rotsbrug hebben wij drie jaar terug in de meivakantie bezocht. Het is nog maar zo’n twintig jaar geleden dat er nog over de brug gewandeld mocht worden; erosie/verwering doet zijn werk.
  De koffie smaakte ok maar niet overtuigend; Mijn mooiste koffieplek was toch echt in het restaurant op de gletscher in het Stubaital. Met uitzicht tot over de Inntalautobahn……. maar het bakkie troost op de Mont Ventoux was eigenlijk mijn grootste feest!!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.