Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Zwitserland en Vorarlberg al schitterend wit

check ook eens

7 Reacties

 1. Tije schreef:

  Nog ideeën bij het weer in LL? Modellen springen alle kanten op

 2. Carl schreef:

  Leuke avond update Hajo, morgenvroeg webcams kijken

 3. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Seefeld in Tirol ook wit op 1200mtr
  https://seefeld.panomax.com/schanze

 4. Maurice schreef:

  Daar zijn we weer na de zomerstop!
  Misschien heb ik het gemist, maar wat zouden de corona effecten (minder uitstoot, rust in de natuur, etc) op deze winter kunnen hebben? Tevens de branden in Amerika? Zou zomaar kunnen dat de winter kouder zou kunnen worden? Wishfull thinking!?

 5. Bob v Oostrom schreef:

  Zwitserland schitterend wit””………………..tja, daar hebben we helemaal niks meer aan, want ik las gisteren, dat je daar in quarantaine moet, als je die kant op gaat. Dus als wintersport gaat dat land afvallen!! Zo jammer…

 6. Frans V schreef:

  Je hebt al paar keer benoemd, vliegseizoen is over maar in oktober / november / december met een groot hogedruk gebied met de kern boven de alpen kun je toch nog prima vliegen? Moet dat er wel zijn inderdaad.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.