Zürs Arlberg wit maar nog niet klaar voor wintersport

Klik voor grotere afbeelding

Het spits is afgebeten. We hebben een witte webcam. Dat we daar al blij mee moeten zijn zeg. Wat een seizoenstart. Maar goed: Zürs am Arlberg doet het hem toch maar weer. Op 1700m ontwaakt het dorp vanochtend wit. Een dun laagje. Op onze sneeuwradarpagina kun je doorklikken naar de radars in alle wintersport regio’s. We zien vanochtend de neerslag vooral in de Vorarlbergse Staulagen en op de Arlberg (klik voor radar).

White out
Kleinwalsertal begint wit te worden (zie hier) en ook fraai is de white-out op de cam op de Säntis, de hoogste berg van Noordoost-Zwitserland. In de Franse Alpen en West-Zwitserland is nog niet veel gevallen. De neerslag heeft gistermiddag en -avond lang in de Zwitserse laagvlakte gehangen. In Oostenrijk sneeuwt het vandaag nog wat door. Vanavond arriveert in de hele Alpen een breed front waarbij de sneeuwgrens stijgt naar 2000m in de West-Alpen en 1800m in de Oost-Alpen.

Gooi in de reacties op dit bericht de plekken waar jij mooie webcams ziet… post de plaatjes op facebook!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

2 reacties

Gesloten voor reacties.