Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Zuidkant loopt onder op weg naar mooi zonnige zondag bij ons

check ook eens

10 Reacties

 1. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Natuurlijk hoop ik dat de hoofdrun van het Europese model werkelijkheid wordt met een mooie zomerperiode voor de Alpen!
  Gisteren bij de Etna:
  https://mobile.twitter.com/EtnaLive/status/742807467202076673/photo/1

 2. Ronaldo schreef:

  Hawaï, het eiland van zon, zee en wuivende palmen…….en zomer sneeuw.
  Ben er in september 1995 geweest. Stond toen op de Haleakala vulkaan op het eiland Maui. Ook toen was het niet heel erg warm. Je staat dan ook op 3000 meter.
  Dit is bij de Mauna Loa (grootste vulkaan op aarde) en die is 4100 meter. Ligt op de breedtegraad die zuidelijker ligt dan Cuba, Egypte of Pakistan. Dus sneeuw in de zomer is best bijzonder.

 3. Michael schreef:

  Fijn zo’n uitgebreid bericht. Wordt gewaardeerd!

 4. Joke,riederalp schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/8335968120.jpeg Vandaag nog een bak regen te verwerken…..zou het dan eindelijk……gelukkig geen wind dus met een paraplu kom je toch nog een heel end!

 5. Leo schreef:

  Inmiddels staat code rood uit voor sommige zuidoostelijke delen van Zwitserland. MeteoSwiss verwacht daar 130-160 mm voor de komende 48 uur.
  Wow die had ik eens vroeg te pakken 😉
  In dit bericht (wat ik schreef in de avond van 5 juni) had ik al die -voorxichtige verwachting- zo’n 12 dagen van te voren (laatste kaartje + alinea: “met veel koelte en neerslag tot diep in West-Europa. Ook de Alpen kunnen het wel eens zwaar te verduren krijgen.”)
  En hier -7 dagen van te voren- wist ik het zeker:
  https://www.wintersportweerman.nl/2016/06/09/79176/zomersneeuwstorm-in-finland-en-noorwegen-maar-worden-de-alpen-en-noord-italie-het-volgende-rampgebied/
  Zie de titel en (op de sneeuwpop na 😉 opnieuw de laatste alinea: tot op tot de dag nauwkeurig, en de exactheid van de locatie ook vrij aardig volgens mij 😉

 6. Leo schreef:

  NB later gaf ik in de reacties volgens mij al aan: komende nacht toch een lagere sneeuwgrens; kan tijdelijk dalen tot onder de 2000 meter.

  Kan aardig wat gaan vallen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.