Winterse taferlen Val d'Anniviers

Ik verzamelde speciaal voor jullie nog even de leukste plaatjes vanuit enkele van onze partnergebieden. Centraal deze week stond Les Menuires en Val d’Anniviers. We kregen winterse taferelen uit deze gebieden die tot de verbeeldingen hebben gesproken. Hierboven een prachtige foto vanuit Val d’Anniviers. Heerlijk winters.De andere partners in Oostenrijk hebben een zonovergoten week achter de rug. Wat een verschil! Kijk je even mee? 

Winterse taferelen in Les Menuires en Val d’Anniviers

Les Menuires kende al sinds 2 januari sneeuwval waarvan je achterover gaat liggen. Ook de voorbije week kregen ze weer een pak sneeuw. Onderstaande plaatjes komen vanop de facebookpagina en dateren van de nacht van 8 op 9 januari. Sindsdien is het er even rustig, maar er staat terug sneeuw op de kaarten. Momenteel is de sneeuwhoogte hier al 297 centimeter op de berg! Indrukwekkend!

Les Menuires winterse taferelen

Hier nog een ander plaatje van op 8 januari. Ongelooflijk, wat hebben we deze beelden gemist vorig seizoen. Kan je je inbeelden dat hier volgende week nog 20 centimeter bij gaat vallen elke dag!

Les Menuires

In Val d’Anniviers is de sneeuwhoogte op dit moment 214 centimeter op de berg. Een beetje dezelfde tendens zoals in Les Menuires hier, de volgende dagen worden zonnig, daarna komt er nieuwe sneeuw. Het eerste beeld is hier ook vanop 9 januari.
Winterse taferelen vanuit val d'anniviers

Nu kunnen ze er volop genieten van het zonnetje op de pistes. Wil je meer informatie vanuit dit partnergebied, ga dan even naar deze website.
Val d'Anniviers zomerse taferelen

Zomerse taferelen vanuit Oostenrijk

Loser plaatste dit leuke beeld op hun facebookpagina. Wie wil er nu niet genieten van dit uitzicht onder de zon?

Zomerse taferelen in Loser

Ook Die Tauplitz kende enkele zonnige dagen de afgelopen dagen. Vaak een grijzere start, zoals op onderstaand plaatje, maar daarna heerlijk genieten! Wil je dit volgen dan kan je dat altijd op de leuke webcams hier!!!!!

Die Tauplitz zomerse taferelen

Zell am SeeKaprun deelde een plaatje wat ongetwijfeld voor vele van jullie bij een wintersportdag hoort.

Zell am See Kaprun

Het snowpark in Silvretta Montafon is ook klaar voor dit seizoen, ook daar veel zonneschijn de afgelopen week. Leuk toch als alles zo mooi wit ziet!

Silvretta Montafon

Afsluiten doe ik met dit filmpje vanop de facebookpagina van St. Anton am Arlberg! Wie wil dit nu niet?


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!