Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Zonovergoten beelden uit Montafon

check ook eens

6 Reacties

 1. jan schreef:

  Montafon is mooi, Gargellen is prachtig. Ben alleen wel bang als jij zoveel bekendheid eraan geeft dat het er drukker gaat worden 🙂

  • Cescia schreef:

   Haha, ik hoop dat ik niet alleen verantwoordelijk ben voor de drukkere periodes :-). Ach volgend jaar doe ik weer wat andere gebieden 😉

 2. vanDam schreef:

  mooie foto’s voorlopig nog sneeuw zat 😀

 3. Rob schreef:

  Wij zijn ook van dinsdag 19-3 t/m zondag 24-3 in Montafon geweest, het was geweldig.
  Woensdag 20 maart de eerste skidag gehad, het was een koude zonnige winterdag en we waren bijna alleen op de Golm. De pistes waren perfect. De dagen daarna werd het steeds warmer maar de pistes bleven prima (op enkele slush stukken na). Heerlijk om hier in maart te skiën.

  En idd niet teveel bekendheid aan dit gebied geven want niemand in mijn omgeving kent dit gebied.

  • Cescia schreef:

   Rob, dat klinkt als een topvakantie 😉 Golm is ook een leuke berg, zeker wanneer het echt dumpt heb je hier massa’s mogelijkheden. Ik ben al zo’n 5 jaar met een seizoenskaart in Montafon, het toerisme stijgt, maar niet angstwekkend. Je kan er nog altijd rustig genieten. Vooral een midweek is er ideaal. In het weekend heb je veel Duitse toeristen die gewoon even de grens over steken.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.