Zonovergoten beelden uit het Montafon

Het waren warme dagen de afgelopen week in het Montafon, ik en Dennis komen met een kleurtje terug naar huis. De zonnecrème werd meermaals per dag bovengehaald, factor 50 en lippenzalm waren een echte must. Voor het eerst dit seizoen gaan we met een goggle-face naar huis. De berg op in een t-shirt met jas, het gebeurt niet vaak, toch zeker niet bij mij, maar die blauwe hemel dat levert prachtige foto’s op! Leuk om te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit toch zo’n zonovergoten beelden?

Zonovergoten beelden uit het Montafon

Na een dagje op de Sonnenkopf (lees even HIER) reden we terug naar het Montafon. We hadden immers een teambuilding op het programma. Jawel al mijn collega’s (oké het zijn er maar 10) kwamen op Shortski naar dit prachtige gebied. Het zou een goed gevuld weekend worden want ook Hajo en nog een 10-tal andere vrienden kwamen richting het dal. Dennis waagde zich ook weer aan een vlucht met Hajo, net zoals enkele andere kennissen. Iedereen vond het geweldig. Ikzelf, wel ja, ik ontbreek nog wat lef blijkbaar.

Hieronder zie je hen even vliegen, maar Hajo komt vast nog met beter beeldmateriaal ;-).

Er was alvast één kort filmpje vol enthousiaste reacties ;).

Wat je wel hebt met zo’n prachtige temperaturen is dat de sneeuw snel gaat smelten. Op zich helemaal geen enkel probleem. Ik ben nog steeds meer fan van die pap dan van ijzige ondergrond. Enkel verlies je sneller de wax, dus op stijd en stond het materiaal even waxen is geen overbodige luxe.

De eerste dagen waren trouwens heerlijk rustig, maar op zaterdag toen was het over de koppen lopen. Op de pistes was het nog wel goed te doen en ook de wachttijden aan de liften waren minimaal. Waar waren al die mensen? Wel blijkbaar is Dj Ötzi nog super populair in het Montafon.

Een foto van uit de lift van al de dansende mensen.

Zondag gingen ik en Dennis met Penny nog even richting Gargellen, oh wat hou ik toch van dat gebied. Het heeft zoveel mogelijkheden. En kijk hoe rustig, heerlijk!


Na enkele pistes, een heerlijke maaltijd en een afdaling via de skiroute namen we Penny mee in de Gondels voor een wandeling.

Zonovergoten dagen in Gargellen

Voor ons zit het er deze keer weer op. Wie zegt dat een vakantie eind maart en/of april niet fijn is heeft echt ongelijk. Je kan hier heus nog genieten. Wij keren nog één keertje terug in april naar Montafon en dan gaan we in mei nog richting Breuil – Cervinia. Dat laatste mag net zo’n zonovergoten beelden opleveren, in april zou ik graag toch nog even wat in de sneeuw zitten!

Zelf kan je nog tot en met 20 april terecht in Montafon voor een leuke vakantie!

 

 

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

6 reacties

Gesloten voor reacties.