Zonnige foto van Montafon

Een nieuwe week en weer een heleboel nieuwe plaatjes op facebook. Zonnige foto’s deze week, heerlijk om te bekijken en stiekem om weg te dromen. Waar we de week begonnen met een leuke throwback, die je hier kan bekijken, gaan we nu nog even genieten van de zomer. Blijf ook zeker lezen indien je enkele nieuwe weetjes van partnergebieden wil weten!

Zonnige foto’s van enkele partners van Wintersportweerman!

Laten we beginnen in Innsbruck, die deze leuke foto online zetten op hun facebookpagina. Heerlijk toch om in een stad te mogen verblijven met zo’n uitzicht. Je ziet hier de oude stad van Innsburck en de Nordkette. Wil jij ook hier verblijven in de winter, dan kan je voor meer informatie altijd kijken op deze website.

innsbruck

Ook Obertauern plaatste een adembenemende foto online deze week.  Je kan al  inbeelden dat het hier in de winter ook heerlijk genieten is.  In Obertauern is er ook voor het komende seizoen een extraatje, een vernieuwde zetellift Seekarspitz gaat er open!  Deze stoeltjeslift vervangt een al bestaande baan waar 4 personen in konden. Na 25 jaar dienst wordt deze lift vervangen door een variant met 8 plaatsen inclusief verwarming en beschermende kap natuurlijk.

Zonnige foto van Die Tauplitz

Silvretta Montafon plaatste de afgelopen week prachtige panoramische foto’s online. Inclusief de natuurlijke bewoners van de bergen. Deze foto komt van op de Hochjoch, ook in de winter één leuke plek!

Zonnige foto's van Silvretta Montafon

Loser deelde deze week nog een leuke foto met een blue bird. Wat een uitzicht. En zie jij daar aan die rechterzijde ook die 2 lefgozers? Je zou ze bijna niet spotten, wat zonde zou zijn! Naast wintersporten is Loser ook heel leuk gebied om in de zomer te bezoeken!
Zonnige foto van Loser

En als laatste gaan we nog even naar Kleinwalsertal. Hier wordt maar liefst 40 miljoen euro geïnvesteerd in Ifen. Een comfortabele gondel van 10 personen zal je vanaf december van het dal comfortabel naar boven brengen. Ook het bergrestaurant Hanhenköpfle wordt vernieuwd!

Zonnige foto van Kleinwalsertal

Ben jij zelf ook naar de bergen op vakantie geweest? Deel dan hieronder jouw foto’s!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.