Foto: TVB Obertauern

De weergoden houden zich nergens aan. Qua marketing geen peil op te trekken. Na de krokus komen volgens het boekje de zonneskiweken. De zonnige periode met hogere temperaturen waarin je wintersport combineert met bruinbakken. Op wintersportweerman weten we allemaal dat de zon echter al heel wat dagen uitbundig brandt in de skigebieden. Het verschil is dan nog dat sommige skigebieden langer doorgaan en daardoor meer kans hebben op meer zonneskiweken. Obertauern bijvoorbeeld. Ga je mee van 4 tot en met 7 april?

Het instagramkanaal van Obertauern bulkt van de Kaiserwetter foto’s van de afgelopen periode.

Ook de loeisteile Gamsleiten 2 lift en piste komt dan prachtig op het plaatje. En die lift herinnert ons er dan aan dat het begin april weer tijd is om te gaan schatgraven!

Wil jij een spetterende auto winnen van een groot Duits automerk of bijvoorbeeld de e-bike van hetzelfde merk of tal van andere mooie prijzen? En een heel mooi lang skiweekeinde beleven met Hajo en diverse volgers van Wintersportweerman.nl?

Vorig jaar was het echt helemaal top. Dit jaar gaan we weer. Samen. Carpoolen. Laten we eens proberen 10 mensen bij elkaar te krijgen. Dan winnen we zeker iets! Vorig jaar had ik enorme mazzel dat de e-bike waarvan het schatkistje niet was gevonden, op mijn startnummer werd geloot. Wie weet pak jij op die manier de auto of een heel jaar gratis bier. Of een mooie lawinerugzak of een paar ski’s. Meld je vrijblijvend aan via het formulier! We nemen dan contact op!

    Door dit aan te vinken geef je Wintersportweerman.nl ook toestemming je over de meet & greet te benaderen voor afspraken en boeking.
  • Geen aan hoe je bij voorkeur wilt reizen: vliegtuig met taxi of huurauto, carpoolen met iemand mee, zelf rijden en wel/niet anderen meenemen. Geef ook je mogelijkheden en wensen aan mbt aankomstdag en vertrekdag. Vrijdagavond is er een feest samen met het uitdelen van de startnummers, zaterdag is het event en skiën we 's middags voor de prijsuitreiking nog een paar uur. Zondag is een mooie dag om sowieso nog samen te skiën. Kom je donderdagavond of vrijdagochtend aan dan kunnen we ook vrijdag nog skiën.

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!