Zondag, een uurtje langer mogen slapen ;-), en dan kijken op de webcams! HEERLIJK! Beeldjes om bij weg te dromen, is het al december? Jeetje ik kan amper wachten om terug op mijn snowboard te staan. Dus drink lekker rustig een koffie, eet een croissantje en kijk mee naar de mooiste sneeuwplaatjes van het moment. 

Zondag, tijd voor sneeuwplaatjes

Eerst ging ik even kijken op de webcams in het Montafon natuurlijk. Ik vertrek woensdag voor enkele dagen rust naar daar. We gaan er vooral wandelen en genieten. Op 950 meter ziet het er sprookjesachtig uit. Of het er ook zo blijft de volgende dagen kan je lezen in het weerbericht natuurlijk. Hou je de webcams zelf ook graag in het oog, dan kan dat hier.

Zondag, tijd voor sneeuwplaatjes, Montafon

En dan natuurlijk dit leuk plaatje van op de Bartholomäberg, we zitten hier op 800 meter. Lekker!

Even richting het Kleinwalsertal, hier zie je de Walmendingerhorn. Mooi hier ook, zeker met de mist! In het dal is er maar een klein laagje gevallen, door de mist zijn er ook niet echt mooie plaatjes te vinden daar. Dus geniet maar even mee van onderstaande.

zondag tijd voor plaatjes, kleinwaslertal

Verder richting Innsbruck gaan we even kijken in Kühtai, hier op 2000 meter zie je ook dat flinke pak sneeuw! Een overzichtje van al de webcams uit de gebieden van Olympia Skiworld vind je op deze pagina.
In Stubai zijn de liften door de sterke wind momenteel nog gesloten tot 10H00. De gletschers zullen maar wat blij zijn met deze sneeuw.

Opmerkelijk deze bovenstaande partnergebieden zijn die met de meeste sneeuw. Obertauern, Die Tauplitz, Loser en Filzmoos kunnen nog genieten van een groen landschap! Ook in Zell am SeeKaprun viel er slechts een miniem laagje sneeuw.

In Frankrijk even richting Les Menuires, ook daar ontwaken ze met wit goud! Deze had ik via de facebookpagina van Les Menuires. Wie van jullie trekt er deze winter richting de Franse Alpen?

Val Gardena zag er ook nog groen uit, maar Val d’Anniviers zag netjes wit. Hieronder St. Luc, overal op de toppen ziet het er wit! Mooi zo!

Blijft deze sneeuw liggen? Hou zeker onze pagina in het oog voor het weerbericht!
Hebben jullie mooie plaatjes gespot? Deel ze in de reacties!

Fijne zondag allemaal, ik ga wandelen met mijn hondje nu!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.