Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Zondag, tijd voor sneeuwplaatjes!

check ook eens

4 Reacties

 1. Anton schreef:

  [IMG]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/C8ACB5EE-7DB1-4D15-AAC7-81005FD5715E.png[/IMG]

  Niederthai Ötztal 20 cm 1560 m hoogte

 2. Stefan Kaptein schreef:

  Vanmorgen vroeg vertrokken uit Brixen im Thale en het regende in het dal. In Duitsland begon de temperatuur te zakken en na München begon de regen over te gaan in natte sneeuw bij +3 graden Celcius. Bij Greding zware sneeuwval bij 0 graden en de snelweg zelfs wit. Boven de 450 meter alles dik wit. Nu nog 350 kilometer en is het droog en lekker rustig op de autobahn dus kan het gas er lekker op. Wat is het toch een genot om in Duitsland te rijden….als het rustig is en er weinig baustellen zijn dan.

  • Hans schreef:

   Mmmmmm……Stefan, jij hebt de winterbanden er al onder?!
   Gokje: jij bent 05.00 uur vertrokken……..
   Dankzij “Die Grünen” wel steeds meer snelheidsbeperkingen en “Läserflits Kanonen”……
   In Duitsland ook steeds gluiperiger: kwam een snelheidscamera tegen, hangend aan een dunne draad vanaf een viaduct waarop een bestelbusje ca. 20 m verderop stond…..gelukkig vertrouwde ik dat van afstand al niet….. 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.