Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Zondag mooie afsluitende dag skiseizoen, maandag regen en hoe verder?

check ook eens

16 Reacties

 1. David schreef:

  Wij gaan a.s. zondag nog hopelijke alleen maandag een bui en daarna zon

 2. David schreef:

  Toch maar Ischgl geworden dus fotos en weer volgen vanaf zondag

  • Hajo schreef:

   Nice. Ja daar zou het donderdag ook nog mooi helder moeten zijn. Tip: wees zeer voorzichtig met offpiste! 😉

   • Stefan Kaptein schreef:

    Hajo, naar mijn mening is het geen tip om op dit moment niet off-piste te gaan. Je moet gewoon helemaal niet buiten de gemarkeerde pistes komen. Het is en blijft maar rond hangen dat off piste verhaal. Waarom jezelf, de natuur, maar vooral anderen in gevaar brengen. Ik blijf erbij, op de pistes blijven, daar is genoeg te beleven. Wil je een keer tiefschnee skiën, zorg er dan voor dat als het een nacht flink doorgesneeuwd heeft, dat je de wekker zet en als eerste op de vers besneeuwde piste bent. Wat wil je nog meer, een vers geprepareerde piste van de avond daarvoor, met daarop een 30 cm vers poeder. Je hoeft je geen zorgen te maken voor rotsen of onvoorziene obstakels, en je hebt de mooiste rit die er is. Ondergrond is in perfecte conditie dus rammen maar. Ik gun helemaal niemand verwondingen of nog erger (een houten pyjama) maar kan er toch geen medelijden mee hebben, sorry, je bent meer dan gewaarschuwd.

 3. David schreef:

  Wees maar niet bang, ik mag graag een stukje off piste gaan maar met deze risico’s blijf ik op de piste.

  • Stefan Kaptein schreef:

   Wijs besluit David (zie mijn betoog hier boven). Geniet er nog maar van. Als je de webcam’s bekijkt lijkt het wel of je naar plaatjes in januari zit te kijken. Zo jammer dat eigenlijk nagenoeg alle gebiiedfen aanstaande zondag al sluiten, er is nog zoveel moois te beleven. Gelukkig ga ik 22 april nog een paar dagen richting Brixen im Thale (is dan al dicht) maar Kaprun gaan we weer verblijden met onze komst. Beelden zullen wel weer volgen via Eric, want die is natuurlijk ook weer van de partij.

 4. Joke, Riederalp schreef:

  http://www.plaatjesdump.nl/upload/0f7aa0bcf9d8d845bef75b44e9d0a7ca.jpg Net rondje geskied….De sneeuw is t/m het dorp wonderbaarlijk goed voor april! De zomertijd helpt natuurlijk ook een uurtje!

 5. 29, 30 april en 1 mei even nog naar de Pitztaler Gletscher, 2 en 3 mei papieren bijhouden van het DSLV in St. Moritz en dan ergens in juni kijken waar het nog mooi (weer) is…. Het seizoen zit er nog lang niet op. Afgelopen zondag overigens nog een superdagje Winterberg meegepikt. Daar gaan ze a.s. zaterdag afsluiten met nog steeds enorme pakken sneeuw op de piste. Dit sneeuwdek wordt kapot gereden om de afsmelt te versnellen, anders kunnen ze in de meivakantie nog steeds skiën en sleeën op de “Poppenberggletscher”.
  Het skigebied van Winterberg is dit seizoen, incl. de komende dagen, 128 dagen open geweest (net geen record). Als je de Ruhrquelle met haar sneeuwsysteem mee telt zelfs 147 dagen.

 6. Fizzle schreef:

  Wij vertrekken zaterdag naar Sölden. Gezien de hoogte van het gebied zal er zeker goed geskied kunnen worden. Ik houd ondertussen aandachtig de berichten hier in de gaten ifv regen/sneeuwgrens en de wisseldag, volgende week zaterdag. Bedankt voor de updates tot nu toe! Grtn

 7. dennisvld schreef:

  1 hele goeie middag alle weermannen en weer fanaten .
  ik reageer ongeveer 1 x in de 6 maanden niet echt vaak dus.
  maar kijk elke dag wel 2 x op wswm minimaal nu alweer 4 jaar denk ik en het wordt steeds beter,
  wou even zeggen dat jullie nog steeds erg goed bezig zijn heb weer genoten deze winter ga zo door!!!
  op naar de zomer!!!
  oja en 15 16 17 mei?????? april toch 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.