loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Zomerskiën op de gletsjers en hoe is het op de Mount-Hutt in NZ?

check ook eens

6 Reacties

 1. Paul A. Club 1989 schreef:

  Wat ligt die Hintertux er mooi bij zeg. Het is al zo’n mooi skigebied en het is echt een droom van mij om daar nog ooit eens te zomerskien. Maar ja zomerskien met 2 kleine kinderen…die hebben een ander beeld van een zomervakantie, .nog even geduld dus. Interessant stuk Arjan!

  • Arjan Ehlert schreef:

   Ja bedankt! Nu moet ik het ook echt zelf eens uit gaan proberen dat zomerskien. Het vereist toch wel een iets andere methode dan in de winter. De sneeuw is zachter door de hogere temperaturen. (In de vroege ochtend bij kouder weer harder) zit je erg hoog in de bergen dan komt het kwik in de nachten toch nog wel even onder het vriespunt en bij aanvoer van wat koudere lucht lukt dat in de ochtend ook nog wel. Vroeg skiën dus, dan lekker lunchen en dan zonnen en natuurlijk veel smeren!

 2. Hajo schreef:

  Geweldig bericht Arjan! Thx!

 3. Leo schreef:

  Super mooi bericht; smullen!

 4. arno schreef:

  Heerlijk om te lezen. Nog drie weken en we gaan richting Gerlos en we gaan zeker skiën op de Hintertux. @Paul: vorig jaar hadden we de meiden meegenomen de gletsjer op en ze gingen helemaal uit hun dak toen ze de sneeuw zagen!

 5. Arjan Ehlert schreef:

  Kijk dat is nog eens een mooi bericht Arno 🙂
  Laat je even hier weten hoe het was met een mooi kiekje erbij. Zijn we gek op!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.