Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Zomerhotspot om te ontdekken: het Kleinwalsertal

check ook eens

9 Reacties

 1. Arjo schreef:

  Leuk om te lezen Cescia! Ben vorige week op camping in Riezlern in Kleinwalsertal geweest. Is een wat levendiger dorp dan Baad (zeker in de winter met leuke après ski bar ;-). Het dal is erg lieflijk. Rond de camping klinken de bellen van grazende koeien. Uitdagend is de Klettersteig op ca. 2000 meter hoogte boven Riezlern op de grens met Duitsland. Ook voor kinderen onder begeleiding. Wij gaan hier zeker in de zomer en hopelijk ook komende winter weer terug komen.

  • Cescia schreef:

   Jaaaaah! Die koeien met hun belletjes, geweldig toch! Inderdaad riezlern leeft meer, we reden soms wel voor een diner richting dit dorpje met de bus vanuit baad! De klettersteig houden wij voor volgende keer! Ik ben blij dat je ook verliefd bent geworden op het gebied! Wij voelen hier exact hetzelfde, winter en zomer, graag! ☺️

 2. Gert schreef:

  Hi Cescia, ik ben het helemaal met je commentaar eens. Dit jaar voor het eerst in de zomer naar KWT geweest na 10 jaar alleen Skieen op de mooie bergen die ieder een eigen sfeer ademen. Wat is het mooi en kun je mooie mountainbike tochten maken. Wandelen is niets voor ons, misschien komt dat nog als we iets ouder worden en het fietsen te snel gaat. Wij zitten normaal gesproken in Mittelberg zonder de bergbahnkaart omdat we de fietsen nog niet mee omhoog nemen met de lift en liever naar de hutjes fietsen.

  • Cescia schreef:

   Wel ikzelf ben ook aangenaam verrast hoe leuk mountainbiken in de bergen is. Toegegeven ik ben geen topfietser, maar we hebben ook geen liftje naar boven genomen. Ik ben wel gaan pauzeren bij de Sonna alpe ;-)! Heerlijk mooi daar he! Wij hebben vandaag nog in baad naar boven gewandeld op een iets uitdagender parcours! Ik ga er nog iets over schrijven want ik ben er gewoon te enthousiast over! Gelukkig delen jullie mijn mening :-)!!!!!

 3. Gert schreef:

  Dan mag je blij zijn dat je geen Wiener Schnitzel hebt genomen bij de Sonna Alp. Ik kan je beloven dat je alleen maar naar beneden kunt met de fiets, omhoog gaat zelfs met de e-MTB niet meer lukken. Mijn mooiste tochten op de MTB waren het Gemsedal, Barguntal en de Melkode (achter de Ifen). Voor de liefhebbers, graag een direct bericht als je de GPS route wil hebben.

  Volgend jaar gaan we zeker terug en veel meer tochten maken, en op de bucketlijst staat de tocht uit Oberstdorf over de bergtop terug Oostenrijk in. Maar dat betekent nog even trainen.

  • Cescia schreef:

   Hahaha. Gemsedal, barguntal is echt prachtig. Achter de Ifen ben ik helaas niet geraakt.
   Ja ik ga ook nog terug, eerst in de winter :-). Trainen ja, dat kan ik ook nog wel gebruiken. Dat is voor de volgende maanden!

 1. 20 augustus 2018

  […] het Kleinwalsertal? Klik dan hier.  Mijn vorige verslag over ons verblijf in de Kwt-lodge kan je hier lezen. Ben jij al eens op mountainbike avontuur gegaan? Of heb je net zoals mij voor de e-bike […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.