Die Tauplitz - zomeraanbiedingen

Een zomervakantie in de bergen is vaak veel goedkoper dan een wintersportvakantie. Nu met het mooie weer zijn de Alpen dan ook perfect als bestemming. In die Tauplitz maken ze het nog aantrekkelijker door tal van zomeraanbiedingen en speciale pasjes te voorzien. Hierdoor kan je veel goedkoper rondtrekken en het prachtige gebied ontdekken. Het is trouwens een pracht gebied om te wandelen, dat kan je hier lezen.

Zomeraanbiedingen met de Sommer Clou Card

Met deze Ausseerland card kan je genieten van 16 activiteiten aan een gunstig tarief. Deze activiteiten mag je zo veel doen als je maar wil. Naast gebruik maken van de liften in die Tauplitz, is het ook een toegangskaart voor het zwembad of een ritje op de panoramatrein. In Bad Mitterndorf kan je je wagen aan een potje minigolf, maar ook hier is het een toegangskaart voor het zwembad. Of je kan hier ook een bootje huren! Voor het volledige aanbod kan je beste even hier klikken. De kaart kost voor 3 dagen €35, voor 7 dagen betaal je als volwassene €59. Deze kaart is nog geldig tot 30 september.

Het is er trouwens prachtig zoals je op onderstaand webcambeeld van vandaag kan bekijken.

Zomeraanbiedingen die tauplitz

Zomeraanbiedingen met de Steiermark card

De Steiermark card zorgt voor toegang in maar liefst 141 attracties/musea/liften/… . Om een compleet overzicht van alle deelnemende activiteiten te hebben kan je best even hier kijken. Net zoals de Sommer Clou Card kan je hier genieten van de liften op Die Tauplitz, maar ook partner Loser zit bij in deze kaart. Net zoals Dachstein, met de Putteresee voor afkoeling of de talloze zetelliftjes. Ben je op zoek naar cultuur, dan kan je onder meer naar het Naturmuseum in Neuberg of het Rosegger Museum. De kaart is geldig tot 31 oktober. Voor een volwassene betaal je €69, vanaf september betaal je nog €49. Deze kaart is iets duurder dan de eerste, maar je kan er nog meer mee!

Heb je interesse om een vakantie richting Die Tauplitz te boeken? Kijk dan even op deze link.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.