die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Zomer neemt even wat gas terug, en waar in Midden-Europa ontploft de volgende waterbom?

check ook eens

15 Reacties

 1. Theo schreef:

  Ook al is de wintervoorspelling niets waard voor de VS, in ieder geval voorspelt Matthew Holliday neerslag voor Zuidelijk Californie. Ben vorige week nog even in San Diego geweest voor het werk en het is daar werkelijk gortdroog! Je ziet overal opgedroogde meertjes en dode vegetatie. Prettig weekend vanuit Washington DC.

  • Frederic schreef:

   Klopt Theo. De satellietfoto met besneeuwde toppen is van juni 2011, de andere van juni 2014. Geen sneeuw en veel groene stukken zijn bruin geworden.

 2. Jeroen Elferink schreef:

  Hier in Brixen im Thale/Oostenrijk weer echt hoogzomers weer. Veel zon en hoge temperaturen. Hopelijk houden we dit een paar dagen vast, maar nieuwe buien en regen liggen helaas alweer op de loer.

 3. Kees (mod) schreef:

  De regen is ook in Katwijk ZH gearriveerd al gaat het nog al meevallen hier. Vannacht meer als de buien boven noord Nederland hetzelfde pad volgen.

 4. Marcel van der Graaf schreef:

  Ik kijk al weer uit naar de winter !!!!
  Zie filmpje op wetteronline.de

  http://www.wetteronline.de/wetterticker#post_7373930

 5. Mooi bericht weer @ Frederic !
  Hier nog geen spat regen gezien en hopelijk blijft het nog een poos droog, ik zie liever zon dan regen en dit vooral overdag.
  Wel een pak koeler maar toch best aangename temperaturen.
  Benieuwd of we nog gedonder krijgen, kan ik een selfie maken zoals dit koppel :
  http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1962733/2014/07/25/Koppel-wordt-bijna-neergebliksemd-terwijl-ze-selfie-nemen.dhtml

  Fijn weekend @ iedereen en geniet ervan ! 😉

 6. Kees (mod) schreef:

  Een zwakke wind van zee geeft nu, de tweede helft van de zomer aan de kust heerlijke aangename nachten van zo’n 20 C (temp. zeewater) . ‘s Morgens de deuren open en er hangt direct een vakantiesfeertje. Voorlopig houden we het droog hier.

 7. Paul A. Club1989 schreef:

  De hemelsluizen staan reeds vol open aan het Gardameer.

 8. Patrick schreef:

  Hey Frederik,

  Ik volg jouw weerberichten steeds met veel aandacht omdat ik zeer veel vertrouwen in je heb.
  Je positieve verwachtingen ivm met eventueel terugkeer van het zomerweer voor binnen een 10 tal dagen zie ik echter niet verschijnen in andere weersites ( Wetter online, Weeronline, ) Is natuurlijk nog ver weg hé.
  Ik hoop dat je gelijk krijgt.
  Is er al iets meer duidelijkheid hierover of is dit nog te vroeg ?
  Thanks
  Patrick

  • Frederic schreef:

   Bedankt voor je vertrouwen @Patrick. Niet vergeten dat het een longshot was. Maar de weermodellen evolueren wel een beetje in die richting

 9. Frans schreef:

  gfs 12 berekend maandag langs de kust 40 mm. In de gaten houden. De weg die het laag gaat afleggen veranderd ook nog, nu lijkt ook noord-oost frankrijk ermee te maken te krijgen en zuid swiss wat minder.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.