Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Verkoeling vind je in Filzmoos!

check ook eens

4 Reacties

  1. Mars schreef:

    Als je in de buurt van Filzmoos de vakantie doorbrengt dan is er op een half uurtje rijden nog een optie om af te koelen. Rij bij Schladming de bergen in en je vind er verschillende mooie wandelroutes. Een ervan brengt je langs “verfrissende gaten” in de berg. De ijskoude bries uit de berg voelt verfrissend aan. https://www.wildewasser.at/de/toteisboden.php

    Fijne vakantie

  2. Filzmooser schreef:

    Heerlijk een drietal dagen doorgebracht in Filzmoos een perfecte lokatie wanneer je op doorreis bent naar Italië.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.