Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Zoek de stormharingen op!!! en is de zomer dan toch al voorbij?

check ook eens

6 Reacties

 1. Jannes schreef:

  Geen doe het zelf wintercommentaar, maar wel een vraag. Hoe zit dat eigenlijk met zo’n waterhoos, zijn die echt gevaarlijk?

  • Leo schreef:

   Relatief nee 😉 Ik denk dat je er niet net met je bootje onderdoor moet varen maar er is volgens mij geen historie bekend over schade of slachtoffers. Het windveld is relatief klein en zwak en ze bestaan over het algemeen erg kort. Vooral mooi dus! Verder geldt hetzelfde als bij windhozen: ze ontstaan op min of meer dezelfde -zo goed als onvoorspelbare- manier. KNMI waarschuwt er daarom alleen maar voor op het moment van voorkomen.

 2. Mooi bericht @ Leo !
  Heet v/d naald, in Luxemburg hadden ze beter stormharingen gebruikt :
  http://www.hln.be/hln/nl/2654/Extreme-Aarde/article/detail/1983982/2014/08/08/Huizen-vernield-na-tornado-in-provincie-Luxemburg.dhtml

  Hopelijk blijft het deze nacht droog en komt morgen geen noodweer over onze regio, de 100km Dodentocht wandelaars zullen de Weergoden hiervoor dankbaar zijn!
  Maar liefst 11.861 deelnemers dit jaar die zich wagen aan deze moordende wandeltocht.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.