Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Zo subliem fantastisch winters plaatje en toch gaat het zondag al mis

check ook eens

89 Reacties

 1. Wouter schreef:

  Ik ben absoluut fan van WSWM. Maar: ‘Als je je ziek meldt bij je werkgever ben je voor mij een held… ‘? Serieus?

  • Hajo schreef:

   Ben je werkgever? Was ook een prikkelende stelling…. om reacties uit te lokken. Maar op zich ja: als een werkgever geen actief outdoor beleid voert…. mensen lekker naar buiten sturen op bijzondere dagen…. dan moet je misschien maar zelf maatregelen nemen… ik ga me toekomstig nog bezig houden met advisering van bedrijven op dit gebied….

   • Arie schreef:

    Ik ben werkgever, geniet van je site met nuances tussen de schrijvers. Ik was een fan van Frederic. Wat je nu schrijft kan gewoon echt niet. Mensen aansporen om het heft in eigen hand te nemen als werkgever toevallig niet doet aan outdoor? Ik denk dat je de kluts kwijt bent.

    • Hajo schreef:

     OK ik zal het iets aanpassen. De kluts ben ik niet kwijt. Ik zie een gouden toekomst als consultant op het gebied van motivatie en gezondheid van personeel. Ik vind dat een werkgever met overheidssubsidie ook een personal trainer in dienst moet hebben voor enkele uren per week. Grote bedrijven zelfs vast in dienst. En er moet een gym zijn. Werkgevers moeten ook ijsvrij geven of hittevrij. Waarbij elke werknemer kan aangeven welke omstandigheden voor hem echte buitendagen zijn. De een wil schaatsen de ander wil in de zomer een dagje naar het strand. En dan moet je meteen vastleggen hoe je dit gaat compenseren met extra uren op regendagen. Maar ook op een regendag moet er fitness zijn. Dagelijkse wandeling. Push-ups. Yoga. Massage. Ik snap dat je als ondernemer denkt “die man is knetter, dat is nooit te betalen”. Maar het kan wel. In feite kan als we met de klimaatwaanzin stoppen iedere linkse of rechtse of gewoon menselijke hobby betaald worden. Ik zoek mijn toekomst in deze richting…. na minimaal nog 10 jaar WSWM + paragliden en MTB en wandelgids. Geleidelijk zal ik instappen in deze wereld die me enorm boeit en waar ik veel kennis van heb. Het uitbannen van roken in kantooromgeving is ooit ergens begonnen. Nu het overmatige zitten nog. Doen ondernemers dat niet proactief voorzie ik grote rechtszaken in de komende dertig jaar. Zoals destijds met roken. Maar ik pas het dus een beetje aan op jouw verzoek. Het was ironisch bedoeld.

     • joke,riederalp schreef:

      Tja in mijn ogen allebei gelijk. Als mijn kinderen vroeger na gymnatiek een proefwerk hadden,haalden ze een hoger cijfer! Dus na “fitness” gaat de produktie omhoog(kijk naar de chinezen)
      Maar als werkgever moet je dat ook maar kunnen inpassen!
      Er moet ook brood op de plank komen.

     • deepblue schreef:

      Ik snap niet waarom mensen dat zelf niet kunnen regelen. Zelfs bij 40 uur werken blijft er nog zat uur over. Daarnaast is een onbetaald verlof(dag) natuurlijk ook vaak mogelijk.
      Werkgevers moet je niet (mede) verantwoordelijk maken voor de gezondheid van medewerkers, dat is een hellend vlak waar we helaas al op zitten. Flexibele uren ben ik wel voor, als het werk het (deels) toelaat.

     • Mars schreef:

      Helemaal mee eens Hajo. In een wereld waarin alles veranderd lijkt werkgever- werknemerschap aardig hetzelfde te blijven. Je krijgt een x aantal vakantiedagen per jaar aangevuld met opgebouwde extra dagen die je bij elkaar gewerkt hebt. Maar het effectief opnemen van tijd
      is afhankelijk van de cultuur van het bedrijf en niet van de behoefte. Ik snap reageerder Arie, maar voel me thuis in jouw visie. Thnx!

     • Hans schreef:

      Wanneer jij Hajo aan mijn salariswensen kunt voldoen (denk het niet gezien vorige week) kom ik per direct!!
      Wil ik wel per direct hele dagen buiten kunnen (winter)sporten, gezonde schone berglucht opsnuiven etc. Neen, je ziet mij dan niet in de ziektewet belanden, daar hoef jij je geen zorgen over te maken…….. helaas lees ik niets in jpuw bericht hierover……. 😉

    • nils schreef:

     Weet je wat ik niet vind kunnen? Reclames op tv over filmkanalen waarbij gezegd wordt THUISWERKDAG? FILMDAG!!!
     Dan is mensen aansporen om naar buiten te gaan een stuk gezonder en effectiever…

    • Harm schreef:

     Waarom hier überhaupt op in gaan? Je kunt ook zeggen dat je als reaguurder de kluts kwijt bent als je dit advies daadwerkelijk gaat opvolgen. B.t.w. ik ben in staat om dit soort dingen wel te doen, maar dan offer ik daar (graag!) een (of meer) verlofdag(en) aan op.. 🙂

   • Willem schreef:

    Nog advies en hulp nodig om sedentair gedrag te doorbreken?

 2. Ebbe schreef:

  hajo geen analyse van je voor de gfs en ec kaarten 20/12 tot en met 16/12 ?

 3. joke,riederalp schreef:


  De hemel is naar beneden gekomen! Min 12 graden en windstil. Jammer genoeg gaat deze lift pas zaterdag open.
  Voorspellingen?…..Geniet nu, want morgen kan het over zijn! of niet natuurlijk.haha

 4. Jorne schreef:

  Dat het in het zuidwesten kouder is heeft te maken met de bewolking in de rest van het land. Daardoor werd het vannacht enerzijds minder koud en anderzijds kwam de zon in het zuidwesten pas later achter die laag bewolking vandaan. Hier op weg naar Rotterdam zie ik pas 20 minuutjes de zon bijvoorbeeld, zo kon het nog wat langer koud blijven.
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20181212_093056.jpg[/img]

 5. Jorne schreef:

  In het vorige bericht zag ik al wat blijdschap over GFS para van vanochtend, en terecht! Hij sluit af met een megahoog ten noorden van ons. Interedsant om te zien hoe deze ontwikkeling tot stand komt: Omdat ons huidige Scandihoog zich niet zomaar uit de weg laat slaan blijft de grote Atlantische depressie op zn plek liggen. West-Europa even in een stationaire zuidwestelijke stroming want precies tussen het oude Scandihoog en de Atlantische depressie in gaat er warmte over ons hoofd naar het noorden. Die warme bel kan zich daar vestigen en vormt later de basis voor het berekende megahoog! Voor het eerst dat een grote speler in de modellenwereld daarmee komt, en dat op zulke “korte” termijn. Laten we eens volgen of het terug komt in meer runs
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20181212_095512.png[/img]

 6. Spyfromthesky schreef:

  Dordrecht, Vanochtend gewoon erg koud! Echt een winterbeleving. Zo maar een goede nachtvorst. De dauwpunkttemperaturen zeker 5,5 onder nul geweest.

  Was dit dan al ergens een dag te voren voorspelt?
  Als er verrassingen zijn op zo een korte termijn dan hopen we ook zeker op de langere termijn!

  Spyfromthesky (Arnold)

 7. Jan schreef:

  Is er al wat meer te vertellen voor volgende week of de noord- (Oostenrijk) of zuidkant (dolomieten) betere papieren heeft voor wat zon en minder neerslag?

  • Hajo schreef:

   We zien dat rustig even aan…. het is echt een dringend advies tijdens zulke mooie dagen als nu niet de details van volgende week te willen weten… misschien ga je dan op wintersport en zit je nu thuis. Focus dan alsnog even wat je vandaag en morgen en overmorgen met het mooie winterweer gaat doen. Hopelijk ervaar je deze tips niet als drammerig. Het is welgemeend…. ervaringen uit het verleden bieden hier een garantie voor de toekomst. Het is een wijze levensles.

 8. Jorne schreef:

  Nog wat extra lekkere webcambeelden!

  🙂

 9. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Gfs6h is lekker bezig zeg voor de Alpen!

 10. Jorne schreef:

  GFS 06 inderdaad niet slecht voor de Alpen, ook niet uitmuntend. Gewoon behoud van de sneeuwval van dit weekend en weinig gekke dingen. Naar de kerst een koudere maar droge tendens. Enkele neerslagmomentjes waar onder de 1500m wat druppels vallen maar geen pisteverstorende hoeveelheden. Ik vermoed dat we rustig de kerstvakantie in gaan kabbelen, weinig spektakel, gewoon degelijk. prikpunt Oostenrijk. Frankrijk heeft te maken met iets meer invloed van de oceaan en diens warmte en vocht, gelukkig vindt het skiplezier daar wat hoger plaats.
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/graphe3_1000_758_319___.gif[/img]

  • Jorne schreef:

   Voor de Lage Landen zijn er trouwens wat pietertjes bij gekomen die het na dit weekend nog wat door laten kwakkelen/winteren terwijl opwarming eerst zeker leek. Dat maakt ons blij! Prikpunt De Bilt
   Ps. zie de sneeuwkansjes op 20% tijdens kerst 😉
   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/graphe6_1000_487_101___.gif[/img]

  • Roy schreef:

   Ik ben toch wel iets positiever. Ik zeg deze houden. 2 warmere (zo goed als droge) dagen en de rest vorst. Nog 2 x sneeuw en een witte kerst voor de Franse Alpen volgens de 06h 🙂

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Het pad dat de inkomende depressie komende week liet zien deed me in eerste instantie schrikken. Het trok namelijk erg zuidelijk Europa in en dan kan je bij stagnatie en hogedruk boven Zuidoost-Europa een zuidelijke stroming krijgen met een föhn waar je niet blij van wordt.. verderop in de berekening zag ik dit niet terug maar er waren wel een paar members met dit horrorscenario (net als elk jaar overigens in de diverse berekeningen hoor)..
    Ik duim voor begin volgende week nog voor een extra 20 cm boven tenminste de 1.000/1.200 meter.. Inneralpine lijkt er met de te verwachten stroming met minder sneeuw vanaf te komen maar wie weet..

   • nils schreef:

    Dat ziet er lekker uit Roy!

   • Jorne schreef:

    Die eerste neerslagpiek valt wel samen met de temperatuurpiek voor de Franse Alpen, het zal weg gepoetst moeten worden door de betere timing van de sneeuw op de 19e en 20e

    • Roy schreef:

     Je kijkt zeker naar de Para. De hoofrun berekent hem later en is de svg al flink gezakt en piekt precies 0.00 de 16e op de 17e. Wat het precies gaat worden is natuurlijk wel even spannend! Kan net zo goed de para worden. Ik duim alvast voor alles grotendeels als sneew! 🙂

     • Jorne schreef:

      Zeker, heb je een punt! Was wat biased naar de para bij het bekijken van het ensemble. We gaan het zien 🙂

 11. Lekker bezig hoor, zoveel sneeuw reeds in de Alpen en het is geeneens winter!
  Vorig jaar lag er over het gehele seizoen minder sneeuw dan wat er nu reeds ligt en de echte winter moet nog van start gaan.
  Dus hopelijk is dat goed nieuws en gaat deze trend verder tot eind maart of heeft koning Thialf tegen die tijd zijn kruid reeds verschoten en komt er binnenkort enkel warm water op ons af?!

  Op youtube zie ik Diamond erg leerrijke en realistische video’s plaatsen.
  Moet wat zijn voor mensen als Al Gore om tijdens een dramatische opwarming v/d aarde periode zoveel winter te zien in zijn land.
  Maar natuurlijk is de koude en sneeuw ook een gevolg van de razendsnelle opwarming v/d aarde. 🙂 😆 😆

  • Asten (Harmelen) schreef:

   @Kirsten
   Reken je niet rijk. Zelfs koude en meer sneeuw past tegenwoordig in het broeikasverhaal. Onderzoekers van het KNMI in de Bilt hebben bij computersimulaties zelfs het kunnen optreden van een kleine ijstijd geregistreerd. Aaneenrijging van hogedruk en de noordelijke ijsvelden kunnen onder bepaalde omstandigheden in onze regionen leiden tot een temperatuurdaling van zeker 2 graden en dat zou (tijdelijk) vergaande consequenties voor ons weer/klimaat in West-Europa kunnen hebben. In hoeverre hier een zonne-minimum en/of vulkaanuitbarstingen in zijn meegenomen werd me niet duidelijk. Als dat niet zo is dan kunnen de gevolgen dramatisch uitpakken.

   • Martijn sonnenberg schreef:

    met andere woorden, de klimaatappel wordt in zijn geheel gegeten… 🙂

    Overigens: je geheugen lijkt wat kort @Kirsten. Vorig jaar lag er gedurende het seizoen nog veel meer sneeuw op de arlberg dan nu, zoveel als ik nog niet eerder gezien had in de krokusweek destijds. 😉 Desondanks lijken de skigebieden >1200-1400 mtr (Go alrberg!) voor dit seizoen voorzien (in ieder geval on-piste)

    • Roland Bodegraven schreef:

     Arlberg is the best! Kom er niet voor niets al 25 jaar.

    • Is het nou meer sneeuw tijdens krokusweek of over het gehele seizoen?
     En ergens heb jij mij niet goed begrepen of verkeerd gelezen/geïnterpreteerd
     want ik schreef wel degelijk dat er momenteel al meer sneeuw ligt dan vorige winter tijdens het gehele seizoen. 😉

     Arlberg is lekker! Iedereen moet daar een keer …. nee wacht, niet naartoe gaan, des te rustiger blijft het voor ons. 🙂 😛

     • Martijn sonnenberg schreef:

      Arlberg mag blijven zoals het is idd… maar ik ben zeker dat er nu minder ligt dan afgelopen februari

 12. Rob schreef:

  Het is al leuke voorpret dat er überhaupt kans is op wat sneeuw voor de ll tijdens de kerstdagen!
  We gaan de runs de komende dagen volgen en hopelijk valt het kwartje een keer de goede/ koude kant op.

 13. Floris schreef:

  Frédéric, ik weet dat je dit leest. De ontwikkelingen bij WSWM zijn natuurlijk niet leuk. Ik heb daar ook wel eens mee te maken gehad. Er valt een zekerheid weg, iets wat ook nog je passie is en natuurlijk heb je er dan ook wel even genoeg van. Ik merkte echter dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het is aan jou te bepalen wat jij wil doen.

  De laatste modellen wijzen op een poolwervelsplit zo rond 29 of 30 december. Ik en ik denk vele anderen zouden het leuk vinden dit met jou te volgen. Onze kennis en/of specialisme reikt niet zo ver als dat van jou. Ondanks dat je geen berichten meer schrijft vestig ik mijn hoop op je in de reacties. Ik hoop dat je daar aantoe bent.

  Nog voor het einde van het jaar de split, vanaf 2019 de vrieskist in Frédéric?

  [IMG]http://i63.tinypic.com/21j6deb.gif[/IMG]

  • Harm schreef:

   Amen! 🙂

  • Bas schreef:

   Mooi geschreven Floris. Volgens mij is het alleen (nog) geen split maar een verplaatsing. Een split is voor ons gunstiger wat ik ervan heb begrepen. Hier hebben we Frederic Zijn kennis toch echt voor nodig!

  • Ab schreef:

   Dat is geen split maar een displacement (verplaatsing) @Floris, en zelfs dan is er grotere kans op kouder weer zolang de puzzelstukjes op hun plaatsvallen.
   Een poolwervelsplit is idd gunstiger voor meer kansen omtrent winterweer voor West-Europa.
   Mss herinner je eind januari 2012 en begin janauri 2013 toen was er ook een flinke opwarming op stratosfeer hoogte. Met ook toen verplaatsing van de poolwervel en geen split. Uiteindelijk leverde toen beide mogelijkheden alsnog winterweer op een week later. Met toen alsnog de uitwerking ervan op troposfeer hoogte aan de grond. Januari 2013 met een scandi hoog en eind januari en eerste 10 dagen februari 2012 een Russische beer. Overigens later in februari 2013 alsnog een split wat vervolgens voor een zeer koude maart en koude april zorgde.
   Momenteel worden de signalen omtrent mogelijk SSW eind december steeds groter gezien nu ook de zonale wind aan het dalen is tot negatief (oostelijke stroming op hoogte)
   Hier de kaart die dat laat zien https://www.mupload.nl/img/z7oermr4abi2b.png

 14. Richard schreef:

  Als ik nu zie wat er ligt op de webcams in leogang is ze dat kunnen houden tot de eerste kerstweek wat ik me ook niet kan voorstellen dat dat weg is zit het daar wel goed met de eerste kerstweek.Of gaat er zoveel warm water regenen wat ik echter ook niet zie gebeuren.

 15. Berthus schreef:

  Volgens mij zet GEM alweer een aardige daling qua temperatuur in voor de ll zo rond 21 december. Klopt dat weermannen? Belangrijker gaan andere modellen straks volgen rond die tijd 21/12?

 16. Asten (Harmelen) schreef:

  Spannende ontwikkelingen GFS hoofdrun eind volgende week. Genualaag (je) met sneeuwval zuidzijde Alpen en wellicht via ‘de oost’ ook de noordkant Oostenrijk en dan vooral Salzburgerland en oostwaarts maar later misschien ook Tirol..

 17. Hans schreef:

  Waar GFS op 222h met een aanpunting van het AzoortjeHoog komt naar het noorden toe met een blokkade, komt GEM pas eventueel in een later stadium, op 240h met een poging tot…………. aanpunting met GroenlandHoog dus daar moet GEM nog even aan sleutelen.
  GFS is prima!

 18. Hans schreef:

  Zondagochtend nemen de sneeuwkansen toe

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Vraag ‘t me af Hans. Juist op het moment dat het ‘s ochtends op waarnemingshoogte vriest ligt de vorstgrens tussen de 1500/1800 meter en daalt in de loop van de dag naar 80/1000 meter.. Dit althans volgens de GFS hoofdrun ..

 19. JanVanSoest(soesja) schreef:

  Diverse Duitse weersites geven aan dat het veel te warm wordt rond Kerst en Oud en Nieuw.
  Dit op basis van de modellen natuurlijk. Geen fijne gedachte in ieder geval. En zoals vaak worden warme oplossingen de waarheid. Hopen op een wonder dus voor de lage skigebieden in ieder geval.
  De hogere redden het wel met warmere dagen.
  We hebben nog 13 dagen tot Kerst.

  • Wessel schreef:

   Zal wel zijn op basis van de ECMWF maandverwachtingen. Die laat vanaf volgende week in grote delen van Europa temperaturen boven gemiddeld zien. Nou hebben ze er de laatste weken best vaak naast gezeten, en werden de waardes naar beneden bijgeschroeft (tot beneden gemiddeld zoals deze week). Daardoor hecht ik er niet zoveel waarde meer aan!

  • deepblue schreef:

   Het is nu toch ook koud? Heb ook wel eens warme oplossingen voor vandaag gezien.

  • Qlubtempo Raoul schreef:

   Idd, over 13 dagen kerst, 13 dagen geleden nog groen, nu alles wit, kan nog van alles gebeuren in zo’n periode.

 20. Ab schreef:

  Je zou het niet geloven maar EC laat het hoog terugvechten komende week tegen de depressie vanuit het westen met succes. Met op 192h vooruit een afsnoerende laagje en vanuit het oosten opnieuw koude bovenluchten richting de LL. Hier die kaart van EC 12z run voor 20 december https://www.mupload.nl/img/wcvrhb2.gif

  • Ab schreef:

   Op het end van de run een soort van gevecht tussen de depressie vanuit het westen en het hoog vanuit het oosten aldus EC. Gezien de termijn en vorige runs zal het nog heel vaak wijzigen.
   Heb het idee dat de modellen moeite hebben met de straalstroom en daardoor koers van de depressies.

  • Mark (Breda) schreef:

   Go Hoog Go! Flink terugvechten!

   Ziet eruit als een plausibel scenario maaf hoe wordt dit gevoed @ab? Nieuwe toevoer vanuit Scandinavie t.o.v. eerst?

 21. Hajo schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/Webp.net-gifmaker-(83).gif[/img]
  Wat een kneiter van een dump in de GFS12u zeg. Wel pure meteofiction zonder steun in ensemble. Vanavond even na negen de avondupdate! Dank voor alle reacties weer!

 22. Asten (Harmelen) schreef:

  Net weer die tokkies op de klimaatconferentie. Hier 2 linkjes van klimaatgek mbt ‘alarmerende’ temperatuurstijging in Nederland en een uitleg over de stijging van onze oceanen.
  Lees het aub eens rustig door en zie hoe wij én politici voor de gek worden gehouden met manipulatie van tabellen en meetreeksen. Copypast en geef het door !!! Dat er in de 2e kamer om wordt gelachen is veelzeggend.

  Lees onder aan de betreffende artikelen ook eens de snelkoppelingen. Interessant is bijvoorbeeld ook het verhaal van Richard Tol mbt warmtepompen. Absurd ook al omdat deze in ons klimaat lang niet allemaal voldoen (warmtepompen die de warmte onttrekken aan de lucht bijvoorbeeld want lang niet overal kunnen warmtepompen warmte onttrekken aan de bodem)

  https://klimaatgek.nl/wordpress/2018/11/27/de-opwarming-van-nederland/

  https://klimaatgek.nl/wordpress/zeespiegel/

  • JanVanSoest(soesja) schreef:

   Klimaat is geworden tot een bedrijfstak waarin veel, heel veel geld aan verdiend wordt.
   Dit moet om klimaatverandering tegen te gaan! Haha, klimaatverandering houd je niet tegen, het gebeurt gewoon. En dat al miljoenen jaren!
   Nee, we worden allemaal in het ooitje genomen.
   Neemt niet weg dat we zuinig met energie en het millieu moeten om gaan natuurlijk.

 23. Koninks schreef:

  En hoe het nos journaal deze klimaatconferentie ook brengt we moeten het allemaal maar voor lief nemen dat je veel meer moet gaan betalen voor gas electra enz om het stijgende zeewater tegen te gaan. Volgens mij is het allemaal geld klopperij en baantjes instant houden. Of ben ik nu te kort door de bocht?

  • Jannes schreef:

   De veelgehoorde klacht is dat de verhouding scheef is, veel bij de burger. Relatief meer voor de arme burger en relatief minder voor de rijke bedrijven.

   Ik heb trouwens sinds vandaag een geel hesje op mijn bureau liggen…. BHV cursus gehaald 🙂

   • Roy schreef:

    Gefeliciteerd Jannes! Off topic: Wordt tijd dat de bevolking net als in Frankrijk allemaal een geel hesje gaat aantrekken. Ben het leegzuigen van de mensen dmv allerlei belastingen zo zat! Notabene de helft van de decemberuitkering wordt gewoon ingepikt door een zogenaamde bijzondere loonheffing. Het is gewoon ziekelijk. Van die helft die dan overblijft ga je naar de benzinepomp. Daar betaal je na het tanken aan de kassa, blijkt dat je dmv accijns en BTW gewoon zo’n beetje 70% per liter moet afstaan. Maw je had voor minder dan 20 euro een volle tank gehad maar je betaalt nu meer dan 60. Als iedereen echt besefte wat voor dieven er in Den haag zitten waren de schappen nu leeg bij de Action. Waar de gele hesjes altijd liggen… 😉

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Nee, lees de artikelen op die site en je mond valt open.
   Ik ga bepaalde links op mijn werk van wintergek delen (in ieder geval van hierboven) en zo proberen meer mensen bewust te maken van de onzin die we soms (niet altijd natuurlijk) te horen krijgen…
   Spread the news !

 24. Hajo schreef:

  De avondupdate is er! https://wintersportweerman.nl/weermodellen-slaan-op-tilt-en-dus-ook-even-aandacht-voor-val-disere-108451/ Nog niet helemaal af maar ga alvast daar door…. de 100 halen we een andere keer wel weer. Dank weer voor de boeiende discussie!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.