Massif du Devoluy 30 december

Klik voor grotere afbeelding

Zoals beloofd zou ik nog terugkomen op de sneeuwval van afgelopen vrijdag. Hoewel de enorme hoeveelheden als in de Haute-Savoie en Savoie niet gehaald zijn in de Hautes-Alpes, was het toch puur genieten.
Gedurende de dag viel er in het Massif du Devoluy zo’n 25 centimeter kurkdroge poeder. Een klein minpuntje aan de dag was de wind. Hogerop de berg hadden we te maken met pure blizzardcondities. Hierdoor waren alle hogere liften en daarmee ook de verbinding La Joue du Loup – Superdévoluy gesloten. Echter, vastberaden als we waren om van de poeder te gaan genieten in de bossen van Superdévoluy, zijn we met z’n drieën de kam over gehiked. Al snel bleek dit een van de beste beslissingen van de week te zijn. Tussen de bomen was het heel de dag puur genieten! Doordat het skigebied van Superdévoluy een budgetbestemming pur sang is zijn er veel beginners aanwezig die allemaal netjes ‘binnen de paaltjes’ blijven. Voor ons betekende dit dat we de gehele dag verse sporen konden trekken tussen de bomen. Puur genieten dus!

Hieronder nog een aantal sfeerfoto’s.

[fbphotos id=320197454681133]

Categorieën: Nieuws

Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!