Zo dadelijk begint de wereldbekerafdaling van Val Gardena. Stem dus af op Eurosport of Duitse TV en geniet. Om 11.40u begint het spektakel. Zie het programma. De mannen Super-G was gisteren al… Svindal won net als in 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=ibW87jdtqzs

Hij won op 5 honderdste van een seconde voor de Zuid-Tiroler Innerhofer die ik afgelopen winter in april kort sprak na zijn (natuurlijk) winnende deelname aan de Gardenissima. Kijken dus om 11.45u! En dan op 18 en 19 december opnieuw als de dames in Val Gardena hun in Val d’Isère vóór de grote sneeuwval afgelaste wedstrijden oppikken. Ga je trouwens mee naar de Gardenissima dit seizoen. Hou het weekeinde van 30 maart vrij. En reageer even op dit bericht als je interesse hebt!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Gesloten voor reacties.