obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Zinal en Silvretta Montafon openen komend weekeinde al de eerste pistes

check ook eens

15 Reacties

 1. Ingrid schreef:

  Ook in Turracherhöhe gaan een aantal pistes dit weekeinde open. Zie http://www.turracherhoehe.at

 2. vanDam schreef:

  In Solden gaat de Giggijoch open samen met nog een aantal liften en pistes waardoor je nu niet meer helemaal naar boven hoeft te rijden o m op de gletsjer te skiën, die is dan direct vanuit het dal op de ski’s te bereiken. Meer info: https://www.facebook.com/soelden.oetztal?hc_location=timeline

 3. vanDam schreef:

  Pass Thurn
  Skigebiet Kitzbühel
  SKIFANS AUFGEPASST! Am Freitag ist Winterstart!
  Kitzbühel startet auch heuer wieder unmittelbar nach den Gletschern in den Skiwinter. Am Freitag 15. November beginnt pünktlich ab 08.30 Uhr am Pass Thurn (Panoramabahn Breitmoos) die Saison. Im November 2013 sind die Pisten am Wochenende für den Publikumsskilauf, wochentags exklusiv für professionelle Trainingsgruppen geöffnet.

 4. michel schreef:

  Hier nog een mooie foto van Zell am See, even van hun FB pagina geleend.

  http://oi39.tinypic.com/sfgztf.jpg

 5. Nick (Afkoeling) schreef:

  Temp. op klomphoogte nu op meerdere plaatsen al onder 0.

 6. Vincent schreef:

  @Hajo, even een opmerking/vraag. Omdat er de afgelopen tijd steeds meerdere berichten per dag worden gepubliceerd, wat ik overigens zeer waardeer, zijn de reacties wel lastig te volgen. Dit geldt vooral voor de smartphone, waarmee het best veel tijd kost om naar een ander bericht te switchen. Zou het misschien een idee zijn om in ieder geval alle weer gerelateerde reacties onder één bericht (per dag) te houden? Herkennen anderen dit ook? Voor de rest enkel complimenten over de site, en de weermannen(-;

 7. Hans schreef:

  Vincent, heb ik ook al eerder aangegeven.

 8. Nick (Afkoeling) schreef:

  Mee eens!

 9. Leo schreef:

  Doe ik er nog een nieuw bericht overheen; sorry 😉 Wordt overigens nog aan gewerkt. Maar thx voor de feedback, jullie hebben wel een punt, ik vind het zeker vandaag ook zo. Gaan we opnieuw bekijken.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.