Steeds meer delen van Oostenrijk beginnen nu wit te kleuren, en de eerste heerlijke beelden komen langzaam binnen. Helaas zullen we  voor de echte yummie platen tot morgenochtend moeten wachten. Maar nog net voordat het echt donker is nog de (op dit moment) beste plaatjes op een rij. 

wit1Gerlospass (1300m)  nabij Konigsleiten waar Frederic nu zit 

wit2Heerlijke stuifsneeuw en eerste sneeuwduintjes op de terrassen van de Choralpe(1800m), Westendorf.

hour20En ja, hij blijft mijn favoriete webcam van de hele Alpen, de Hahnenkamm (1600m). 

In de weermodellen zijn vanavond geen drastische veranderingen zichtbaar.  Het is voor Nederland nog even wachten op de pluim van het Europese model. Waarschijnlijk is hij veel belovend en maken we tijdens de paasdagen nog altijd kans op warm weer.  Vooral 2e paasdag komen de kansen op de 20-ers weer tevoorschijn. 

tmax_14042118_14041412

 

 


Jeroen Elferink

Wintersport is er met de paplepel ingegoten bij Jeroen. Toen hij 4 was maakte hij al zijn eerste meters op de oefenweide achter op de camping in Brixen im Thale. Nu 18 jaar later is wintersport niet meer weg te denken uit zijn leven. Meestal is de eindbestemming Tirol. Daarnaast is hij ook van kleins af aan enorm gefascineerd door het weer. In 2015 is Jeroen afgestudeerd tot manager Bos en Natuurbeheer en hoopt later zijn grootste droom waar te maken ; leven in Tirol.