funty-gouda

 

Kids hadden in Gouda net zo veel plezier met FUNty als normaal in de Zillertal Arena . De gele olifant had bedacht dat het leuk was om er in Nederland bij te zijn op het grootste kinderfeest. Want zeg nu zelf: wintersport is ook het grootste kinderfeest. Voor je kinderen, in je herinnering hoe je het zelf vond als kind en ook als volwassene als je je op dde piste ook weer een beetje kind waant.

Hier het moment dat Sinterklaas FUNty spot en ook even groet. Hoe leuk!

Hier een compilatie van hoe leuk het was afgelopen zaterdag. De negatieve gebeurtenissen laten we maar even voor wat het is. In de krant las ik al een commentaar van iemand die vond dat we dan maar in plaats van Sinterklaas in de Kerstman moesten gaan geloven en net als de rest van de wereld pakjesavond op 24 december moesten doen. Dat zal toch wel niet? Het zal zijn beloop hebben… maar als je nu weer ziet hoe er gereageerd wordt op een stel Surinaamse profvoetballers dan hebben de “gekwetste medeburgers” toch wel een punt dat kleur gewoon erg gevoelig ligt. Voor FUNty maakte het allemaal niet uit. Een en al feest!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!