Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Zillertal Arena midden in meest intense sneeuwval vandaag en morgen

check ook eens

3 Reacties

 1. martijn sonnenberg schreef:

  Mooi, maar kort berichtje Hajo. Ik wil je nog vragen over je bericht van gisteren(https://www.wintersportweerman.nl/2016/04/07/77907/waarom-het-de-komende-fase-nog-niet-echt-wil-opwarmen/). De temperatuur van de oceaan is lager dan gebruikelijk en al maanden achtereen. Tevens zien we in je animatie dat de overige oceanen ten opzichte van eerder aan het afkoelen zijn (maar dat is het wegebben van el nino). kun je voor de koude atlantische oceaan een verklaring bedenken? het arctische zee-ijs lijkt me daar geen factor in aan het einde van de (pool)winter? De koude vlek groeit gestaag en is inmiddels al ruime tijd aanwezig, met duidelijke invloed op ons klimaat (door andere stromingen van de bovenliggende luchtlagen). Wellicht is het zelfs een belangrijke factor voor de ‘recordwarme maanden’ van recent (door de aanvoer van warmte naar de polen)

 2. Frans schreef:

  EC control run komt vanmorgen in de meteofictie met een Scanidhoog vanaf maandag 18 april:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/7941241040.jpg

  GFS gaat er niet in mee maar ziet ook nog geen zomer danwel drogere periode in het vooruitzicht

 3. eric schreef:

  @stefan is alweer teleurgesteld terug gekomen. Vorige week kon die nog scheppen. Maar ook dit keer weer ….helaas. Dit seizoen een 100 procent score om niet te scheppen. Over de dumps hebben we het maar niet.

  Overigens nog een vraagje over die battle en die veelvoud aan videos. Kan echt niet alles meer beoordelen. Waren er gewoonweg teveel deze week. Succes bij het uitzoeken van de winnaars. Zal lastig zijn want ik weet het niet.

  Op naar volgend skiseizoen met hopelijk is veel scheppen, meters sneeuw en dat vanaf 1 december.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.