72_24

 Hajo’s BV lijkt ook vanavond nog uit te komen. Zijn voorspelde 35cm boven de 1500m lijkt er gewoon nog altijd in te zitten op de 12U run van het GFS. Wel gaat het Amerikaans model deze avond voor kleine veranderingen, een kleine verplaatsing van het zwaartepunt, Voralberg met 43cm

Alps_2013100912_thgt850_36

 Ook het Europees model ECWMF lijkt geen grote veranderingen voor de sneeuwval te tonen. Wel blijft het opmerkelijk dat zei de koude lucht oostelijker blijft plaatsen als het GFS.

MS_1248_ens

 En als we nog even snel een kijkje nemen voor de regio Innsbruck/Noord Tirol zien we na de sneeuwval meer leden kiezen voor een zwakke fohn/hogere temperaturen. Maar de kans op terugkeer van flinke kou later in oktober is wel vergroot.

Zien jullie nog veder grote veranderingen op de avondkaarten ? Plaats ze in de comments !

Categorieën: Nieuws

Jeroen Elferink

Wintersport is er met de paplepel ingegoten bij Jeroen. Toen hij 4 was maakte hij al zijn eerste meters op de oefenweide achter op de camping in Brixen im Thale. Nu 18 jaar later is wintersport niet meer weg te denken uit zijn leven. Meestal is de eindbestemming Tirol. Daarnaast is hij ook van kleins af aan enorm gefascineerd door het weer. In 2015 is Jeroen afgestudeerd tot manager Bos en Natuurbeheer en hoopt later zijn grootste droom waar te maken ; leven in Tirol.

4 reacties

Gesloten voor reacties.