Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Ziekenhuis Innsbruck verbolgen over Jannetje Koelewijn NRC

check ook eens

8 Reacties

 1. Stefan schreef:

  Allemaal erg sneu voor Friso en de familie, maar wie denkt hij dat hij is om zich boven iedereen te verheffen en te denken dat hem niks zal overkomen. Mensen hebben hun leven in de waagschaal moeten stellen om hem uit de lawine te halen, en het is nog maar te hopen dat hij er ongeschonden vanaf gaat komen. Ik vind dit een zeer onverantwoordelijke daad van een man met een vrouw en twee kinderen. Ik zal niet zeggen dat ik heilig ben, maar er is de laatste tijd toch genoeg gewaarschuwd, en de waarschuwingsflitslampen zijn overal continue aan. En kom dan niet aan met goede gidsen en dat soort mooipraterij, het is gewoon levensgevaarlijk punt uit. Dus kunnen we nu weer overgaan naar de weerberichten, er zijn genoeg mensen die willen weten wat ze te wachten staat als ze op reis gaan.

 2. Janov schreef:

  @allen… voorlopig horen we het wel van de RVD… Kunnen we ook nog een keer weer terug naar het weer?

 3. michel schreef:

  @Hajo kom je nog met analyse van de kaarten voor de voorjaarsvakantie ? Gaat het een sneeuwrijke week worden of Regen/sneeuw / zon ?

 4. michiel schreef:

  @Stefan, was jij erbij? Nee, Weet jij wat er precies gebeurd is? Nee, dus wie ben jij dan om zo te oordelen

 5. rob schreef:

  Zweed overleeft maanden onder sneeuw

 6. michel schreef:

  @Michiel. Helemaal met je eens.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.