Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Ziekenhuis Innsbruck verbolgen over Jannetje Koelewijn NRC

check ook eens

8 Reacties

 1. Stefan schreef:

  Allemaal erg sneu voor Friso en de familie, maar wie denkt hij dat hij is om zich boven iedereen te verheffen en te denken dat hem niks zal overkomen. Mensen hebben hun leven in de waagschaal moeten stellen om hem uit de lawine te halen, en het is nog maar te hopen dat hij er ongeschonden vanaf gaat komen. Ik vind dit een zeer onverantwoordelijke daad van een man met een vrouw en twee kinderen. Ik zal niet zeggen dat ik heilig ben, maar er is de laatste tijd toch genoeg gewaarschuwd, en de waarschuwingsflitslampen zijn overal continue aan. En kom dan niet aan met goede gidsen en dat soort mooipraterij, het is gewoon levensgevaarlijk punt uit. Dus kunnen we nu weer overgaan naar de weerberichten, er zijn genoeg mensen die willen weten wat ze te wachten staat als ze op reis gaan.

 2. Janov schreef:

  @allen… voorlopig horen we het wel van de RVD… Kunnen we ook nog een keer weer terug naar het weer?

 3. michel schreef:

  @Hajo kom je nog met analyse van de kaarten voor de voorjaarsvakantie ? Gaat het een sneeuwrijke week worden of Regen/sneeuw / zon ?

 4. michiel schreef:

  @Stefan, was jij erbij? Nee, Weet jij wat er precies gebeurd is? Nee, dus wie ben jij dan om zo te oordelen

 5. rob schreef:

  Zweed overleeft maanden onder sneeuw

 6. michel schreef:

  @Michiel. Helemaal met je eens.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.