snowboard montafon1

Vorig jaar gecanceled door sneeuwgebrek, maar dit jaar ziet Hajo een stoomboot vol sneeuw aanstomen over de oceaan. Wel pas een week na de intocht komend weekeinde. Vroeg genoeg voor de Audi Fis Ski Cross World Cup in het Montafon van 4 tot en met 13 december. Verruil chocoladeletters en pakjes voor Bratwurst en Glühwein en wees erbij! Dat kan betaalbaar met dit arrangement met veel extra’s. Skiën, feesten, dansen en mensen ontmoeten. Wat wil je meer? Oh, kom er eens kijken. 

ski montafon

Op 4 december barst in Montafon het sneeuwplezier los met de kwalificatiewedstrijd en de presentatie van de World Cup skiërs. Want alleen zij zullen dit weekend de latten onderbinden. Zaterdag is de grote dag van de wedstrijd, waar na hopelijk een spannende strijd je na afloop helemaal los kan gaan op de beat van Madcon en Klangkarussel. Voor wie bij de namen geen belletje gaat rinkelen zullen deze deuntjes wel herkenning oproepen.

Na een weekje ‘rust’ staat het weekend daarop in het teken van de World Cup snowboarden. Met ook een kwalificatiewedstrijd en presentatie zullen de snowboarders zich voorbereiden op een spannende wedstrijd. De Duitse rocker Daniel Wirtz zal de feestelijke avond openen waarna Revolverheld de microfoon op de late avond overneemt. Extraatje aan dit weekend is de zondag, waarop de snowboarders nogmaals op hun board stappen voor de teamwedstrijd.

snowboard montafon

Wij begrijpen goed dat je hier graag bij wilt zijn en dat kan! Boek nu en profiteer van het arrangement. Kies voor het eerste of het tweede weekend of pak je koffers voor een week. Je verblijf, skipas en toegang tot het concert worden hiermee vastgesteld.

Trailer
Opwarmertje voor te gekke dagen vol sportiviteit en lekkere muziek.

https://youtu.be/k7Soy2eK-Yg

Wie gaat?


1 reactie

Gesloten voor reacties.