die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Zell am See breidt uit richting Piesendorf

check ook eens

3 Reacties

  1. Koninks schreef:

    Met de verbinding Saalbach word het wel heel groot zo.

  2. Dennis H. schreef:

    Ach, Piesendorf. Waar mijn eerste wintersportervaringen liggen. Met school naar Piesendorf en de eerste lessen op de Naglkopfl en daarna in Maria Alm. Prachtig en daar verslaafd geworden aan sneeuw en wintersport. Piesendorf waar 150 leerlingen verdeeld werden over pensions en elke dag patat met schnitzels in de hotels in het midden van het dorp. Dat we in een pension zaten waarbij we in de keuken ontbeten en werkelijk omringd waren door foto’s van de trotse pensioneigenaar in SS uniform en andere WO2 prullaria, namen we maar op de koop toe.

  3. Very impressive and nice post… Keep sharing amazing stuff like this……
    I just love van life. I spend 10 years of my life in my campervan, but last year I went back to my home after a long time. But I want to go back to my van as soon as possible. Someone theft my van a few months ago when I was in my friend home…. I really miss my van a lot….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.