Het oog wil ook wat en daar wordt in Zell am See Kaprun bij uitstek voor gezorgd. Elke maandagavond in Kaprun en elke woensdagavond in Zell am See is er een Night Show waarvoor kosten nog moeite nog bemensing zijn bespaard. Echt alles wordt uit de kast gehaald om de bezoeker een onvergetelijk spektakel te bezorgen. Licht, geluid en …. acrobatiek op ski en snowboard. Kijk even mee…

 

De editie van vorig seizoen in een spetterende trailer…

https://www.youtube.com/watch?v=MPIJ0MhmkCMr

Percussie!

Stunts van een paar jaartjes terug. Op Youtube verjaart het niet.

En vorige week in Zell am See was er mooie sneeuwval met de lasershow! Heb jij wel eens in het publiek gestaan? Wat vind je ervan? We zijn een stuk opgeschoven van de klassieke vrij rechtlijnige skilerarenshow met synchroonskiën hoewel ook dat nog in het programma zit. Dit is toch wel een lust voor het oog.


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.