Het oog wil ook wat en daar wordt in Zell am See Kaprun bij uitstek voor gezorgd. Elke maandagavond in Kaprun en elke woensdagavond in Zell am See is er een Night Show waarvoor kosten nog moeite nog bemensing zijn bespaard. Echt alles wordt uit de kast gehaald om de bezoeker een onvergetelijk spektakel te bezorgen. Licht, geluid en …. acrobatiek op ski en snowboard. Kijk even mee…

 

De editie van vorig seizoen in een spetterende trailer…

https://www.youtube.com/watch?v=MPIJ0MhmkCMr

Percussie!

Stunts van een paar jaartjes terug. Op Youtube verjaart het niet.

En vorige week in Zell am See was er mooie sneeuwval met de lasershow! Heb jij wel eens in het publiek gestaan? Wat vind je ervan? We zijn een stuk opgeschoven van de klassieke vrij rechtlijnige skilerarenshow met synchroonskiën hoewel ook dat nog in het programma zit. Dit is toch wel een lust voor het oog.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.