Zell am See Kaprun

Toen ik bovenstaand plaatje zag verschijnen op de Facebookpagina van partnergebied Zell am SeeKaprun wou ik dat ik ginder was. Feeëriek mooi toch, die sneeuw in combinatie met die lampen en het meer. Toegegeven dit gebied mag terecht één van de fotogeniekste genoemd worden in de Alpen. Het blijkt zelfs de meeste geposte kleine stad (5000 tot 20 000 inwoners) in Oostenrijk te zijn op Instagram. Maar liefst 200 000 posts, of zo’n 25 000 meer dan runner up Kitzbühel! 

Prachtige beelden vanuit Zell am See – Kaprun

Sinds kort kan je niet enkel personen volgen, maar ook hashtags Heb je een account volg dan zeker #zellamsee, wil je kans maken om op hun account te verschijnen gebruik dan #zellkaprun.  Een ware kampioen op Instagram dus, één van mijn favoriete plaatjes moet het volgende zijn. Knap toch, het lijkt wel uit een film te komen.

Zell am See - Kaprun Instagram

Onderstaand plaatje werd online gezet door het gebied zelf, iets over “zonder woorden” is hier van toepassing. Je kan hen volgen op @zellamseekaprun.

Zell am See- Kaprun op Instagram

Maar daar houdt het niet op, deze partner organiseerde zelf een Instaweekend! Met 9 waren deze gelukkige travelbloggers, ze kregen een weekend vol actie, skipret, avontuur en zelfs een helikopter-vlucht. Ze plaatsen een kleine preview online, kijk maar even mee. Wil je meer foto’s van dit weekend ga dan even kijken op Instagram #myinstaweekend.

Heb je geen Instagram, ook op Facebook deelt Zell am See – Kaprun de prachtigste foto’s. Zoals de zonsopkomst op 1 februari. Naast leuke foto’s plaatsen ze ook geregeld filmpjes van de condities op de pistes en over de events die hier plaatsvinden.

Zell am See kaprun Zonsopkomst

Februari begint in dit gebied trouwens met verse sneeuw! Als ik dit zie passeren op mijn tijdlijn, dan krijg ik toch echt zin om richting de bergen te vertrekken!

Heb jij nog foto’s van deze prachtige regio? Deel ze dan hieronder, je wint er geen weekend mee, wel eeuwige roem op onze website ;-)!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

3 reacties

Gesloten voor reacties.