Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Zeker niet de laatste meisneeuw in de bergen

check ook eens

21 Reacties

 1. Erik schreef:

  Deze website heet niet voor niets “wintersportweerman”, maar ik zou het op prijs stellen als we ook eens wat vaker berichten over het weer in de Lage Landen zouden krijgen.

  • Remko schreef:

   Dan kijk je toch gewoon naar die Nederlandse weermannen die de klimaatverandering in hun berichtgeving omarmen. Nu hoor je ze niet dat mei een in verhouding zeer koude maand gaat worden. Nee, ze zeggen dat dit past binnen de veranderingen en niet uitzonderlijk is. Tegenstrijdig toch? Vroeger en dan heb ik het over lang geleden , jaren 50 tot 90 kwam dit vaker voor en toen hadden we het niet over klimaat. Nee, het gewoon het weer.

   • Hjs schreef:

    Wel tijd na 13!! maanden op rij te warm. 🙂 en de maand is nog jong

   • Gaat lekker zo, toch? Ik hoop dat de klimaatbetogers op 22 mei a.s. uit hun vel bibberen, kletsnat worden geregend en moeten schuilen vanwege onweders en eventueel storm.
    Het is precies zoals je zegt @Remko; wanneer het binnen hun leugenachtige en frauduleuze kraampje past hangen ze de vlaggen uit en roeptoeteren ze maar anderzijds hoor je geen haan erover kraaien.
    Ik kijk alvast uit naar mijn volgende wandeltocht in onze prachtige Ardennen.
    Jammer dat ik momenteel andere verplichtingen heb want had graag tijdens dit frisse weekend ernaartoe gegaan. 🙂

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Erik, in principe was het volgens mij de bedoeling dat de berichtgeving op deze site buiten het wintersportseizoen op een laag pitje zou komen te staan op extreme weergebeurtenissen na.. het is dan vooral asn de reageerders om ‘het nieuws’ te maken…

 2. Frans v schreef:

  Ardennen zijn uiterraard ook wit geworden

 3. Daniel schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/05/1556961088.jpeg[/img]
  Vanmorgen op de Vaalserberg.

 4. Mark (Breda) schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/05/1556967412.jpeg[/img]

  Jongens….verwarming uit daar in De Bilt…

 5. Klimaatje schreef:

  Klimaatprobleem opgelost. In de Bilt zijn ze de schuldigen van de opwarming. Gewoon platgooien die boel.

 6. Hans schreef:

  Jij al sneeuw Hajo? Zie dat het nu -1 is bij jou.
  Zuidduitsland diverse sneeuwbuien gehad vandaag. Was meteen chaos met auto’s die erg langzaam gingen rijden………. op zomerbandjes wel te verstaan. Dat wordt morgen nog wat 😉
  O ja, koude- en sneeuwrecords komen er denk ik ook wel aan.

 7. Bart (Amsterdam) schreef:

  Het begint wel een beetje vermoeiend te worden, alle reacties van mensen die niet willen geloven dat de aarde opwarmt. Eens met Hjs!
  En natuurlijk leuk dat de kou toch nog een kans heeft, bedankt voor de mooie plaatjes!

  • Remko schreef:

   Best wel, maar niet zo extreem als ze ons willen laten geloven. En onverantwoorde plannen voor de korte termijn. Zeker moet er iets aan ons aller, ik zeg mondiaal aller, gedrag veranderen. Maar hardlopers blijven doodlopers. En laten we de bestuurders in Amsterdam nu niet blindelings volgen. Er is meer dan een besluit om de uitstoot te verminderen. De leefbaarheid uit een economisch perspectief. We herdenken vandaag een hele vervelende periode en terecht. Maar ik dacht dat de blindgangers in Nederland waren opgeruimd en ons geen schade meer konden berokkenen. Het tegendeel is waar, ze zijn er nu in levende lijve. Ik noem ze klimaatdrammers, die zich baseren op data over een veel te korte periode en niet willen luisteren naar onderbouwde tegengeluiden. Ook van klimaat deskundigen. Op de vraag waarom wij van het gas af moeten en andere landen dit juist omarmen, waren de politici een onderbouwd antwoord schuldig. ik verwacht geen steunbetuigingen, maar hoop dat er ook geluisterd wordt naar een andere mening c.q. visie. Nu worden deze naar het land der fabelen gewezen.

 8. Klimaatje schreef:

  Zou leuk zijn als de klimaatgekte zo doorschiet dat het uiteindelijk zo n verkoelend effect zou kunnen hebben dat er ooit klimaat verkoeling demonstraties nodig zijn.

  • Nog effe geduldig zijn hoor… Komt allemaal goed met Greta en Anuna op kop van de demonstraties. Wellicht ga ik het niet meer meemaken/beleven maar dat ietwat jongere generaties gaan nog barre tijden tegemoet. En nee, niet al zwetend en puffend maar eerder al bibberend en rillend.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.