We hebben de plaatjes. Het is duidelijk aan de gang. Hierboven St. Christina in Val Gardena in Zuid-Tirol. Een van de hotspots. Nu volgt een serie indrukwekkende foto’s uit Lombardije, het zuiden van Zwitserland, Zuid-Tirol en last but not least Kärnten!

Ik heb wat zooms gemaakt in de hoge resolutie foto’s van foto-webcam.eu. Hierboven hoe het sneeuwt in Bad Kleinkirchheim.

Deze ook daar.

Dit is uitgezoomd.

En hoe vond je deze serie uit Kärnten? Bekijk hierrr hoe het daar verder sneeuwt vandaag.


Dit is ingezoomd op die plek!


Nog meer Kärnten.

En natuurlijk kijken we even naar de Weissensee!

En hier over de rode en zwarte dalafdaling naar de Weissensee.

Sprongetje naar Zwitserland.

Stelviopas.

En Livigno!

De functionaliteit om plaatjes te uploaden werkt de komende tijd niet. Gebruik daarvoor voorlopig even mupload.nl of een vergelijkbare service. En inloggen doe je via deze link.


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

11 reacties

Gesloten voor reacties.