We hebben de plaatjes. Het is duidelijk aan de gang. Hierboven St. Christina in Val Gardena in Zuid-Tirol. Een van de hotspots. Nu volgt een serie indrukwekkende foto’s uit Lombardije, het zuiden van Zwitserland, Zuid-Tirol en last but not least Kärnten!

Ik heb wat zooms gemaakt in de hoge resolutie foto’s van foto-webcam.eu. Hierboven hoe het sneeuwt in Bad Kleinkirchheim.

Deze ook daar.

Dit is uitgezoomd.

En hoe vond je deze serie uit Kärnten? Bekijk hierrr hoe het daar verder sneeuwt vandaag.


Dit is ingezoomd op die plek!


Nog meer Kärnten.

En natuurlijk kijken we even naar de Weissensee!

En hier over de rode en zwarte dalafdaling naar de Weissensee.

Sprongetje naar Zwitserland.

Stelviopas.

En Livigno!

De functionaliteit om plaatjes te uploaden werkt de komende tijd niet. Gebruik daarvoor voorlopig even mupload.nl of een vergelijkbare service. En inloggen doe je via deze link.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

11 reacties

Gesloten voor reacties.