Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Zeer hevig winterweer in heel Europa en Alpen profiteren maximaal

check ook eens

17 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Wald am arlberg as we speak nog steeds stevige sneeuwval. Gaat nog wel door tot 11u denk ik

 2. Snowdreamer schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582876997.jpeg[/img]

 3. Roland Bodegraven schreef:

  @peter in het vorige bericht. Wald am Arlberg is geweldig. Aan de voet van de skigebieden van de Arlberg en een fantastische huisberg. Met nagenoeg alle pistes boven de 1800 meter heb je een overvloed aan sneeuw en is het dus ook nog één van de weinige gebieden zonder sneeuwkanonnen. Op dit moment sneeuwt het als een malle dus met de condities zit het wel snor.

 4. PhilZuid schreef:

  Wat houdt die ontwikkeling van een Scandihoog in qua temperatuur?

 5. Dennis H. schreef:

  In Leogang wel winderig, maar perfecte sneeuw. Lastig te schatten door de wind en ophoping van sneeuw maar toch 25 centimeter gevallen vannacht. En nu sneeuwt het nog steeds, de wind neemt wat af, de zon prikt al een beetje door de wolken heen. Het is nu al de beste dag van de hele week geweest. De kids vinden skiën in de sneeuw het allermooiste wat er is, wat wil een mens nog meer? ( ja, nog een weekje blijven, maar helaas, helaas)

 6. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582888731.jpeg[/img]
  Net ons bankje uitgegraven onder top omstandigheden!

 7. Jeroen schreef:

  Gisteren pittige storm hier in inzell zuid Duitsland, verschillende dakpannen weggewaaid, en een cm of 10 sneeuw met door de wind soms ook stukken van 40cm

 8. Robin schreef:

  Heftig weer in, op en rond de Alpen!
  Maar heftig winterweer in héél Europa? Nee, één landje blijft moedig weerstand bieden aan Koning Thialf. Helaas.
  Al is het tot nu toe eindelijk eens rustig èn droog weer. Maar er zal straks wel weer regen komen -zucht- . Volgens mijn Alecto-weerstationnetje hier in Lelystad al bijna 107 millimeter deze maand. Dat is ruim twee keer zoveel als gemiddeld……….

 9. Roland Bodegraven schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/02/1582906261.jpeg[/img]

  Top op de sonnenkopf en de jonge dame genoot ook enorm!

 10. Mark (Breda) schreef:

  Op de Veluwe is zelfs een zelfzame heidebeek ontstaan. Alleen bij zeer grote neerslag ontstaat die…dat zegt genoeg over onze wint…euh herfst.

 11. Tim schreef:

  Gisteren namiddag tot vanmorgen sneeuw in Oetz.. Daarna zon , ideaal dus. Verse sneeuw tot aan de knieën en met de kinderen zoveel mogelijk sporen trekken. Een echte topdag!

 12. Bart (Amsterdam) schreef:

  Voor veel mensen te laat misschien, maar ik krijg toch het gevoel dat de winter een beetje gaat beginnen in de Alpen. De pluim van de 1500 meter temp blijft de hele periode netjes onder de +10 blijft en vaak flink lager! Dat hebben we lang niet gezien!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.