Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Zeer droge fase vangt aan en en eindigt het toch met Arctische uitbraak?

check ook eens

16 Reacties

 1. Paul A Club 1989 schreef:

  Mooi bericht weer, fijne dag!

 2. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/03/1552818450.jpeg[/img]
  Mooie rollende wolken boven de Simplonpass, hier zonnig maar wel te warm……

  • Skiwi schreef:

   Ik vrees dat die warmte een constante wordt vanaf volgende weekend. Zelfs op 2200m is de 10° binnen bereik: http://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens_display.php?x=&y=&run=6&lat=46&lon=7.7&runpara=0&type=3&ext=1

   En bovendien zo goed als geen hoop op een ander scenario.

   Niet bepaald leuke vooruitzichten voor wie nog in april gaat skiën…

   • joke,riederalp schreef:

    Uit het westen komen de wolken binnen drijven. De temperatuur daalt snel. Vannacht en morgeochtend sneeuw en daarna langdurig droog zonnig weer.In de nachten dik onder nul, later oplopend.Misschien gaat de voorspelling over een week weer veranderen en anders moeten we ons aanpassen.Vroeg skien en daarbij helpt de zomertijd over 2 weken ook bij.

    • Skiwi schreef:

     Ja, ik ben al een paar dagen bij iedere run aan het hopen dat de voorspellingen beter worden, maar helaas.
     Integendeel, sommige runs zelfs nog slechter: GFS06 geeft vanaf de 28e tem 2 april een bak neerslag om U tegen te zeggen, maar wel met een VEEEEEL te hoge sneeuwgrens (ruim boven 2000 meter)…

 3. Carl schreef:

  Ja eerst zag het er nog goed uit voor eind maart. Terug kouder met sneeuw. Nu warm en veel warm water

 4. danisnow schreef:

  Ik ga dinsdagavond naar Risoul voor 4 dagen skiën. Zal in de middag wel pap worden! Iemand updates uit de zuidelijke Franse Alpen? Ben benieuwd.

 5. Harm schreef:

  Na 2 dagen zon en hoge temps nu de beloofde sneeuw in Moena. Heerlijke dagen gehad in Alpe Cermis en gisteren in Latemar/Obereggen onder een stralende zon met desondanks goede pistes en niet druk.

  Kijken wat vandaag gaat brengen in Alpe Lusia.

  https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/03/1552887788.jpeg

  • Hans schreef:

   Ken het daar alleen van “zomers”. Winter staat op m’n verlanglijstje.
   Viel spaß!

   • Harm schreef:

    Prachtig dorpje hoor. En heel makkelijk aanrijden naar alle zuidelijke gebieden die we nagenoeg allemaal gaan doen. Wel 1 dagje Sella Ronda (woensdag geloof ik) maar verder alles in het zuiden. Latemar/Obereggen was echt fantastisch gisteren. Wat een gebied zeg..

    • Hans schreef:

     Laatste schijnt idd een verborgen pareltje te zijn…… (meen van een private investeerder)…. daar MOET ik ook nog eens naar toe 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.