Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Zaterdagmiddag is het herfstsprookje zo voorbij als voorbij kan zijn

check ook eens

13 Reacties

 1. martijn sonnenberg schreef:

  Mooi Weerbericht, minder mooie vooruitzichten lijkt het! Hoewel zaterdag dus nog aangenaam lijkt te verlopen. Hajo: Hoeveel van die neerslag gaat als sneeuw op de gletsjers neerdalen? of is de vorstgrens dan weer te ver opgelopen om daar sneeuw te krijgen? En als je naar die kaartjes voor volgende week kijkt: het aangename weer bij dat europese hoog, hoe aangenaam zijn de temperaturen daarbij? Koud ‘s nachts en zomers overdag, of…??
  En als laatste vraag: Bij dat laatste (EC) kaartje zit er een fraaie depressie zuidwest van ijsland met een mooie neerslagbnad. Ijsland zelf wordt ‘droog’ berekend in dat plaatje? Heb je daar een zinnig verklaring voor?

 2. Afgelopen nacht een flinke regenbui gepasseerd @ Cavaliére, werd gewekt tijdens de ochtend vanwege de harde regen die tegen het raam kletterde.
  Volgens de eigenaars van onze vakantiewoning waren er zelfs twee donderslagen te horen in de verte,
  heb ik zelf jammer genoeg niet gehoord.
  Nu alweer volop zon en lekker warm, alles is inmiddels opgedroogd. Wel hoge bewolking wat duidt op onstabiele luchten ? Maar amper wind en 23°C. 🙂
  Hopelijk komende nachten toch eens een mooi klank en lichtspel meemaken.

 3. Cheese schreef:

  21 september begint de herfst, meteorologisch is deze al eerder begonnen en nu lees ik dat de herfst al voorbij zou zijn?

 4. Roland Bodegraven schreef:

  Owja… ik zou je nog eens bellen over die opmerkingen over de zonnebank en de lage risico’s daarvan (not) tov weinig vitamine D… mail anders maar even.

  • Hajo schreef:

   Als je het hebt over meer dan 10-15 minuten per keer iets van 4 x per week ben ik het sowieso met je eens. Als jij beweert dat in de zomer op een weekeinde 2 x 4 uur rond het middag uur in brandende zon liggen (of op wintersport 6 x 6uur met je gezicht en dan nog op hoogte) schadelijker is dan met beleid regelmatig een paar minuutjes onder een zonnebank (dus niet met het doel om bruin te worden maar puur ff ontspannen en vitD tanken) dan moeten we idd even levelen want dan kan ik misschien van je leren.

 5. Joost Amsterdam schreef:

  Morgen middag naar de demonstratie Red de Zorg in het Westerpark in Amsterdam. Ik gun de demonstranten nog heel goed weer.

 6. Frans schreef:

  Dinsdag serieuze kans op storm! Morgenmiddag trekt het regenfront over de lage landen. Gfs berekend voor oost Frankrijk plaatselijk zeer veel neerslag.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.