Op het nippertje van de grote sneeuwdump vandaag in …. tja waar anders …. Oostenrijk een tweede Renault Kadjar Reisalert. Dit is natuurlijk geen regulier weerbericht maar een korte samenvatting voor de komende dagen gericht op de automobilist. Geen meteofiction! Puur wat je de komende dagen echt gaat zien op de snelweg of binnendoor van of naar je bestemming. Vrijdag en zaterdag vormen met enkel lichte sneeuwva een soort window of opportunity. Zondag en maandag al het bar zijn in het Oostelijk Alpengebied maar sneeuwt het ook tot in de Franse Alpen.

Graag jullie feedback op het format en wat we nog kunnen verbeteren om ook voor niet volgers van dit platform de informatie kort en duidelijk te presenteren. Graag delen op social media!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs" . Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 woont en werkt Hajo in Zell am See Kaprun.

14 reacties

Gesloten voor reacties.