obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Zaterdag meevaller en dan weer meer wegafsluitingen waarschijnlijk

check ook eens

14 Reacties

 1. nico schreef:

  Halo Hajo
  we rijden dit weekend richting Solden en Obergugl .
  hoe is de daar kom er veel sneeuw de komende dagen ?
  Groeten

 2. Arjan Ischgl schreef:

  @hajo prima format. Heb wel een paar opmerkingen.
  Zet elke donderdag rond dezelfde tijd ( is niet je sterkste punt ) je reisadvies online.
  Het kan imo wat meer gedetailleerd. Geef daarom mensen de gelegenheid om in de reacties vragen te stellen en geef daar later op de donderdag antwoord op.
  Afgelopen weekend alles op wintersport en reisadvies gevolgd. Veel mensen stelden dezelfde vragen, Hier volgen er een aantal.
  – via bregenz of over de fernpass
  – Via Stuttgart of langer de 3 aanhouden
  – Over de brenner of via Zwitserland naar ..

 3. nico schreef:

  hallo hajo als ik het goed bekijk kan ik beter tot morgen wachten voor mijn reisdoel te bepalen. ik heb nog niks geboekt en vertrek zondagmorgen.ik wacht op jullie weerbericht.
  kunnen jullie misschien toch en indicatie geven welke richting ik best uitga kwestie van toch al eens te kijken welke streek het zonnigst gaat worden met minst problemen op de weg uitgezonderd de zuidalpen want daar ligt wenig of geen sneeuw heb ik begrepen.
  grtjs en alvast bedankt voor de info vanuit belgie

 4. Sunnyboy O-Bl schreef:

  Deze is handig voor de Fernpass https://www.tirol.gv.at/verkehr/strassenbau-und-strassenerhaltung/webcams/b179/ Gebruik deze al jaren.

 5. Marcelvdh66 schreef:

  juist helder en mooi kort en bondig en duidelijk met de kaartjes op de achtergrond zodat je voor je eigen gebied kan kijken hoe de verwachting is en welke tijdstippen het plaatsvind.

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Geinig artikel.. maar over die arbeidsplaatsen. Als duidelijk is dat Nederlanders niet gierig zijn dan wordt dat wel duidelijk als we op vakantie zijn… man man man, wat een bakken met geld geven we in talloze landen uit. Bij onze overnachtingen op weg naar Oostenrijk bestaat de cliěntele voor 90% uit Nederlanders en vaak zijn de hotels, chalets en restaurants voor een niet onaanzienlijk deel gevuld met Nederlanders… soms wel eens tè veel eerlijk gezegd..

 6. Stefan Kaptein schreef:

  Live verslag vanaf de Autobahn in Duitsland. Droge weg tot nu toe (Nürnberg A3). Eerste sneeuw gespot in het Spessart gebergte. Weinig baustellen dus we schieten lekker op. Verwacht echte sneeuwval rond München.

 7. Mooi gedaan @Hajo, knap werk en alvast bedankt hiervoor!

  Misschien is het interessant om van ieder wintersportvakantieland (Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië) een link te plaatsen bovenin het menu naar websites met meest courante verkeersinfo?

 8. Roger74 schreef:

  Men sluit vanaf vanavond preventief de Fernpass af tot en met dinsdagavond!
  https://tirol.orf.at/news/stories/2958266/

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.