Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Zacht einde van een mooi winterseizoen

check ook eens

5 Reacties

 1. Jannes schreef:

  Hmm hoop eigenlijk dat ik nog wel wat zon ga zien, over 1 week in Les Menuires…. Zag er een paar dagen geleden nog beter uit 🙂

 2. Hans schreef:

  Wanneer ga je rijden Jannes? Wij vrijdagnacht naar Valtho; ik toeter wel even 🙂

  • Jannes schreef:

   Ah gaaf, ik rij ook vrijdagavond al aan. Hotel halverwege ivm baby:) spannend hoe we het aantreffen! Toeter maar even idd..

 3. Martijn sonnenberg schreef:

  Het seizoen loopt te einde inderdaad. Vandaag terug naar huis. Toch blijft bij mij vooral hangen: ‘ net niet’ in de lage landen en ‘ te warm en te droog’ on de Alpen. Hopelijk is dit patroon van de laatste jaren toeval en gaan we ook daar weer koude en sneeuwrijke winters zien, want zoals de hoge drukgebieden gelegen hebben deze en vorige 2 winters os noet zoals we het graag zien. Hopelijk voor de hogere gebieden (ski arlberg, obertauern, Franse gebieden, gletsjers) de komende tijden temperaturen rond normaal en neerslag op piste’s in de vorm van droge witte vlokken. En daarna hopelijk een normale zomer waarbij de gletsjers niet te veel te leiden hebben.

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  EC 00 berekent op 25 en 26 maart een bijzonder mooie drukverdeling voor de Lage Landen. Haasje over van de hoge druk zoals Frederic het noemt, is een kansrijk scenario.
  http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf/runs/2017031800/ECM1-168.GIF?18-12

  Bij GFS 00 ligt het hoog iets westelijker boven Engeland.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.