Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Val d'anniviers
Lees verder >

Ga je mee op skivakantie naar het paradijs?

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Zacht einde van een mooi winterseizoen

check ook eens

5 Reacties

 1. Jannes schreef:

  Hmm hoop eigenlijk dat ik nog wel wat zon ga zien, over 1 week in Les Menuires…. Zag er een paar dagen geleden nog beter uit 🙂

 2. Hans schreef:

  Wanneer ga je rijden Jannes? Wij vrijdagnacht naar Valtho; ik toeter wel even 🙂

  • Jannes schreef:

   Ah gaaf, ik rij ook vrijdagavond al aan. Hotel halverwege ivm baby:) spannend hoe we het aantreffen! Toeter maar even idd..

 3. Martijn sonnenberg schreef:

  Het seizoen loopt te einde inderdaad. Vandaag terug naar huis. Toch blijft bij mij vooral hangen: ‘ net niet’ in de lage landen en ‘ te warm en te droog’ on de Alpen. Hopelijk is dit patroon van de laatste jaren toeval en gaan we ook daar weer koude en sneeuwrijke winters zien, want zoals de hoge drukgebieden gelegen hebben deze en vorige 2 winters os noet zoals we het graag zien. Hopelijk voor de hogere gebieden (ski arlberg, obertauern, Franse gebieden, gletsjers) de komende tijden temperaturen rond normaal en neerslag op piste’s in de vorm van droge witte vlokken. En daarna hopelijk een normale zomer waarbij de gletsjers niet te veel te leiden hebben.

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  EC 00 berekent op 25 en 26 maart een bijzonder mooie drukverdeling voor de Lage Landen. Haasje over van de hoge druk zoals Frederic het noemt, is een kansrijk scenario.
  http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf/runs/2017031800/ECM1-168.GIF?18-12

  Bij GFS 00 ligt het hoog iets westelijker boven Engeland.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.