zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

WSWM Kleinwalsertaltrip:”Onze buikspieren vertonen nog steeds krampen… van het lachen”

check ook eens

10 Reacties

 1. Roy schreef:

  Ziet er gezellig uit! En van het eten krijg ik al trek! Ik ben wel benieuwd naar wat Ellen aangeeft over energiezuinig kunnen skien dmv van een heup techniek. Ik ben namelijk meestal halverwege de week echt al helemaal kapot en dan moet ik nog 3 dagen door de pijngrens.. Ik carve het liefst in diepgezakte houding in de bocht wat na een paar pistes echt tot verzuring leidt. Ik wil het beter kunnen verdelen. Wat kan ik veranderen?

 2. vanDam schreef:

  Dat ziet er zeer gezellig uit, ook leuk dat het behalve een gezellige vakantie voor ieder ook een leer vakantie is geworden om zijn eigen skitechniek te verbeteren!

 3. Frans schreef:

  Leuk bericht Jorne! En dat zonder het mooier te maken. Houd maar weer een plekkie voor mij vrij! Dat energiezuinige skiën nog niet onder de knie hoor. Eten, drinken en lachen ging mij prima af.

 4. Raymond schreef:

  Mooi bericht Jorne,

  Heerlijk geskied, gegeten, gelachen in een mooie omgeving. Vond het erg leuk om jullie zo te leren kennen. Met totaal onbekenden via de whats app afgesproken om vanaf Cuijk bijelkaar in de auto te stappen om vervolgens naar Kempten te rijden voor een overnachting op de zaterdag. In het hotel aldaar werdt de toon al gezet d.m.v. Een biertje en wijn met oerhollandsche braatwurstchips. Deze kwam echt uit NL en was geen locale specialiteit, zelfs de barman vond ze lekker. Zondag stonden we heerlijk om 10 uur al op de latten voor een mooie ski dag! De rest van de dagen waren zoals je ze hebt beschreven, kortom voor herhaling vatbaar. Volgend jaar weer!
  Wellicht een hutten tocht?

  Hajo nogmaals bedankt!

 5. Broer schreef:

  Totaal gemist dat dit georganiseerd werd! Had graag meegegaan 🙂

 6. Oelie schreef:

  Ziet er goed uit, ik voel zeker wat gemist te hebben. Helaas moest er ook gewerkt worden….. ;-(
  Ik kijk al uit naar de volgende WSWM reis.

 7. Marlies schreef:

  Op 1 ski achteruit een zwarte piste af………………….oei. Ik denk toch iets te hoog gegrepen voor mij. Maar het blijft een geweldig initiatief. Leuk om te lezen, ik vroeg me al een tijdje af hoe het geweest was.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.