De 5de editie is het al van dit festival in Zell am SeeKaprun, en dus de opening van het wintersportseizoen. Een festival dat het seizoen opent, het blijkt een gouden formule. Ook op de Kitzsteinhorn staat alles in de teken van muziek tijdens de opening met het WOW Glacier Love festival. Heb je zin in een dansfeestje in de bergen? Trek dan van 2 tot en 4 november richting Kaprun!

WOW Glacier Love op de pistes!

Het leuke aan dit festival is dat het plaats vind op de pistes van de Kitzsteinhorn, je hebt dus een geldige liftpas nodig dit weekend. Naast muziek is er ook voldoende aandacht voor sport, met pro freestyle skiërs en snowboarders en testmateriaal. Je krijgt dus meer dan enkel internationale topacts, je gaat hier ook geweldige ski- en snowboarders in actie zien. De afterparty vindt plaats in Kaprun op 4 verschillende locaties.

Gisteren kwam het promofilmpje online,  met daarin ook de eerste headliner van het festival. Niemand minder dan de Nederlandse DJ Nicky Romero staat op de mainstage van het WOW festival.

Naast muziek kan je ook ski/snowboard materiaal testen en zelf meedoen aan de Cash4tricks wedstrijd in het snowpark op de Kitzsteinhorn. Haal jouw beste tricks boven en wie weet ga jij wel met geld naar huis :-). Ben je niet zo voor het festivalgebeuren te vinden, dan kan je gewoon de pistes op en knallen!

WOW glacier love festival

Tickets voor het WOW Glacier Love festival kosten €90 inclusief één dagpas voor 3 november, wil je 2 dagen de Kitzsteinhorn op dan betaal je €130. Wil je enkel naar het festival dan kost het slechts €39 voor een heel weekend. Via de website kan je ook packages bestellen inclusief overnachting in Kaprun. Wil je meer weten over festival, klik dan even hier.

Ik weet dat niet iedereen zo’n fan is van dit prachtige gebied, maar van zo’n foto…krijg ik toch wat kriebels!

Ben jij al eens naar een muziekfestival in de bergen geweest?


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!