Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Wordt noordoost-Nederland zondagochtend wakker met sneeuwdekje?

check ook eens

19 Reacties

 1. Jorne schreef:

  EC ook erg positief over de sneeuwval van zondag! Een lijn van Amsterdam tot Limburg en alles ten noordoosten daarvan alleen sneeuw, geen regen. Zal zeker niet overal blijven liggen maar voor de winterse ervaring zal het top zijn!
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/rart_18121606_18121312.gif[/img]

 2. Hajo schreef:

  Heel erg mooi deze plaatjes uit vliegtuig!

  Vet!

 3. T.D. schreef:

  Lekker hoor Hajo. Winterberg ook wss open zaterdag https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/Screenshot_2018-12-13-20-45-26.png

 4. Jorne schreef:

  Avondupdate is onderweg!

 5. Jopie schreef:

  De ECMWF laat ook het Scandi tegengas geven! Zelfs op 240 nog stevig Scandi.
  Het ensemblegemiddelde zit ook op die lijn (in ieder geval to e met 192 uur).

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECMOPEU12_240_1.png

 6. Frans V schreef:

  Nieuwe EC super winters! Control run maakt het helemaal bont met volgende week woensdag alweer draaiing van de wind naar het oosten en aanvoer koude lucht! Ook sneeuwkansen komende zondag sterk verhoogd!

 7. Snowfever schreef:

  Bring it on! Ik hoop dit weekend nog wat sneeuw te krijgen in de Ardennen. I’m dreaming of a white sunday 😉

 8. nils schreef:

  @Roy of andere la Rosiere kenners;
  Ik ken La Thuile maar La Rosiere niet.
  Ik las dat La rosiere veel vlakke stukken heeft, klopt dit??

  • Roy schreef:

   Wat ik me kan herinneren Nils is dat niet iets wat me bijgebleven is. Ik weet wel als je bovenop Roc Noir bent en over blauw richting Fort wilt afdalen dat je dan een iets (maar niet geheel) vlak stuk moet overbruggen. Met veel tegenwind sta je daar zowat stil en zeker als je met een snowboard bent misschien even een minder leuk stukje van 100 meter. Dat is eigenlijk het enige wat vlakkere stuk wat ik me in La Rosiere kan herinneren. De rest is met vaart en goede wax te overbruggen. Het nieuwe gebied Monte Valaisan gaat pas morgen open en kun je nog niks over zeggen. In La Thuile is er beneden aan de ‘buitenkant’ komend vanaf de Bernardo Pas wel een lang stuk dat als je 1 x remt je de aansluitende lift niet haalt maar dat herken je zelf ook nog wel. Daar kun je trouwens ook nog voorbij skien dan kom je langs die metershoge bevroren waterfontein op de weg terug naar La Thuile. Als ik wat vergeet neem het me dan niet kwalijk 😉

   • nils schreef:

    Thanx Roy!
    Waxen doe ik zelf en pas het aan aan de temperatuur. Goed vooruitkijken en doorknallen op het snowboardje en anders leen ik een skistok van mijn vrouw 😉
    Het nieuwe deelgebied lijkt mij goed steil dus een mooie aanvulling!! En inderdaad heeft la thuile ook van die flauwe stukken. Scheelt al veel als je het weet en het zicht goed is. Zat net op de franse wegeninfo te kijken en zag dat er aardig wat blokkades zijn waardoor ik nog niet niet durf te boeken. Even afwachten dit weekend. Genoeg beschikbare accomodatie!! zeker in verhouding met Oostenrijk

 9. nils schreef:

  En Frankrijkkenners; Zijn er doorreisproblemen door de gele hesjes??

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.