Hij staat er toch weer op de sneeuw in het weekeinde in Nederland en in de laatste berekening van het Amerikaanse model kan het in het noordoosten na de sneeuw, na hele korte motregen, zo snel opklaren dat er een sneeuwdekje kan zijn zondagochtend als iedereen wakker wordt. Het weercafé is open in afwachting van Jorne’s avondbericht.

Tja zeg het maar. Wel of geen sneeuwdek. In het zuidwesten regent het zeker weer weg voor de zon opkomt. Het noordoosten heeft een kans.

De middagrun had deze intensivering bij de Ardennen. Dat kan dus ook leuk zijn. Daar een nachtje te boeken voor een leuk winters weekeinde.

Mijn boude voorspelling van vanochtend krijgt ook weer steun. Vanaf de 23e dobberen er sneeuwbuien in onze contreien. Nou Jorne zal de handschoen oppakken straks. Of jullie eigenlijk want daarvoor is ook het weercafé.

Een heel leuk café-restaurant zit in Hotel Sonnenuhr van Nanja Schreurer in Die Tauplitz. Daar komt ook nog een meet & greet later in het seizoen. Jullie krijgen allemaal de groeten van Nanja. Ze stuurde deze foto’s vandaag. Proost!

PS Hier een link naar onze bekendmaking van het weercafé in december 2014!

Categorieën: Weercafé

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

19 reacties

Gesloten voor reacties.