Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Wordt het zó warm vandaag en zijn er nog nieuwe onweerskansen?

check ook eens

21 Reacties

 1. Mark (breda) schreef:

  Bedankt Leo. Lekker berichtje!

 2. qlubtempo schreef:

  We zijn weer op de hoogte, geniet van de mooie dag

 3. Leo schreef:

  Pluim toegevoegd. Wat vinden jullie er van?

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Leo, spot on!
  De algemene tendens is veel zon tot vrijdag. Woensdag en donderdag kan de temperatuur flink lager uitkomen. Dinsdagmiddag is de atmosfeer onstabiel en kunnen er zware onweersbuien tot ontwikkeling komen. Met uitzondering van Zeeland zijn aan de kust de kansen op zware onweersbuien minimaal.

 5. jako schreef:

  Leo. Dank voor je reactie en je prima bericht van vandaag.

 6. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Vanavond een groot temperatuurcontrast:
  http://www.weerplaza.nl/weerkaarten/harmonie/?tau=14&element=t2m

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Waar deze meneer dit op baseert is me een kompleet raadsel. De afwijking t.o.v. de laatste 30 jaar is behoorlijk (iets minder dan 1 miljoen vierkante km).Uitgaande van een gemiddeld dieptepunt van 6,8 miljoen vierkante km zou dat dan grof geschat op 5,8 miljoen vierkante kilometer moeten uitkomen.. Over kubieke meters kan ik ff niets vinden…

   • Martijn sonnenberg schreef:

    ik zie hem ook niet zo. De temperatuur in de arctische regio is volledig binnen de normale grenzen, al tijden, en voor zover ik kan inschatten is er ook geen abnormale smelt geweest de afgelopen tijd. Ik zag laatst een filmpje van een versnelde sattelietobservatie, waarin je zag dat het ijs van de kust werd weggeblazen en in elkaar gedrukt (met als gevolg dat de DMI een groter ijsvrij gebied geeft, terwijl het ijs alleen elders is dan normaal)

    De huidige temperatuurcurve:
    http://ocean.dmi.dk/arctic/meant80n.uk.php

    Veel paniek weer

  • Hans schreef:

   Hij zegt ook “mogelijk” hè dus hij houdt nog de bekende slag om de arm. We gaan het zien deze komende winter 2016/2017 of de rubber opblaasbootjes er doorheen kunnen varen. :). Heb zelfi vorig jaar aangegeven dat ik een zachte winter 2015/2016 zou verwachten en 16/17 weer meerwinters zouworden in. LL. We gaanhet wel zien.

 7. Paul A Club 1989 schreef:

  Ik denk dat het redelijk weer blijft. Best wel wat lijntjes die die kant op gaan in de pluim.

 8. sneeuwuil schreef:

  Iemand de actuele sneeuwhoogtes in Nederland? Wat een verschillen.

 9. Daniel schreef:

  Probleem is dat dit soort kul artikelen wel worden gepubliceert in de populaire media en als zoete koek wordr geslikt….

 10. Vincent schreef:

  Vraagje! Wordt het morgen strandweer(in Katwijk)? Vandaag was het er relatief koel volgens mij.

  • Leo schreef:

   Hangt er van af wat je van plan bent.. In feite is het altijd strandweer. Maar waarschijnlijk bedoel je dat in de zin van zonnebaden en zwemmen 😉 Uhm nee ik denk het niet. Het water is nog best fris: aan de kust 15 of 16 graden. Verder zal het -nog afgezien van lastig te voorspellen maar mogelijke zeemist – vergelijkbaar zijn met vandaag. Met een graad of 20 en een vrij stevige noordenwind heb je het dan wel gehad.

 11. snowfeverrrrr schreef:

  Bedankt Leo voor de update! Ik ben benieuwd of het maandag en dinsdag weer los kan gaan qua onweer. Ik volg het hier graag! Mis de wat meer uitgebreide weerberichten en reacties hierop.

 12. Marlies schreef:

  Het koelde in Noord Holland inderdaad snel af vanavond. Gelukkig stond de bbq op tijd aan. Hoorde veel mensen die het te fris aan het strand vonden door de wind. Heerlijk die code blauw!! Mag voor mij de hele maand duren!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.