Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Wordt de winter van 2019 net zo bitter koud als de winter van 1922?

check ook eens

14 Reacties

 1. Joalie schreef:

  Heerlijke berichten en nu maar duimen dat we idd die echte winter krijgen, ik teken ervoor!

 2. smette schreef:

  een winter met een hellman getal boven de 50 zou in deze tijden al een schitterende prestatie zijn!
  Laat ons hopen…

 3. Joke schreef:

  Niet heel collegiaal als je zegt dat Piet bazelt.

  • Stefan Kaptein schreef:

   Helemaal mee eens Joke. Ik vind ook dat dit niet nodig is. Ieder doet het op zijn manier en het is niet nodig om hem zo weg te zetten. Hij steekt zijn nek uit met een seizoens voorspelling, een ander doet dat met een boude voorspelling waarna er gesmeekt moet worden of de boude voorspelling gehaald is of niet. Dus blijf het boj jezelf houden en val anderen niet af, het maskt je er echt niet beter van.

   • Hajo schreef:

    Ik zet Piet Paulusma niet af tegen mezelf maar tegen Rogé Haan. Ik denk dat Piet zelf nog zou toegeven dat hij een absolute nitwit is in vergelijking met deze weergrootheid in ons vaderland. Zelf bazel ik ook maar wat. Ik zeg nergens dat ik tegen bazelen ben. Alle weermannen en vrouwen bazelen gelijk het orakel van Delphi. Zo iemand als Rogé Haan en ook onze Fréderic heb je nodig om de diepere achtergronden erbij te halen. Bazelen daarentegen is ook weer een grote kunst. Zo heb ik wel een half uur gewerkt om Rogé’s verhaal leesbaar te maken. En ik ga er zo nog wat kronkeltjes uithalen. Want echt schrijven kan die man blijkbaar niet. Dat zeg ik niet om hem onderuit te halen maar om gewoon respect te tonen naar het schrijversvak. Ik laat het aan jullie te beoordelen of ik kan schrijven. Het succes van deze website heeft meer met dat talent te maken dan met mijn kwaliteiten als weerman. Of waarschijnlijk een combi van beide. Dus als ik zeg dat Piet Paulusma bazelt is dat een waanzinnig compliment. Niet gehinderd door enige kennis een BN-er worden als weerman en je geliefd weten bij een groot deel van de bevolking is een grote prestatie. Ook dat jarenlang vol te houden zonder burnout of wat ook. Hoera dus voor het gebazel of geroddel over het weer. En blijf reageren. Zo krijg ik mijn gedachten ook steeds helderder. 🙂

  • EKlop schreef:

   We hoeven niet altijd politiek correct te zijn, straks gaan we nog eisen dat de berichten gender neutraal geschreven worden.

 4. Eduard schreef:

  Ik geloof de neerslagaantallen van 1921 niet. Volgens mij kloppen die niet.

 5. nils schreef:

  Bij Bazel sta je vaak in de file! Dat is pas niet leuk!!

 6. henk schreef:

  het is ijskoud

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.