Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Woensdag wat sneeuw in Alpen gevolgd door grappige onzekere situatie

check ook eens

7 Reacties

 1. Arno schreef:

  Ik kan het niet laten om dit weekend nog even voor enkele dagen naar Tignes te rijden als ik zie hoe de pistes daar nog bij liggen. Laat ons hopen dat de zon daar dan doorbreekt en ik mijn week in Les 2 Alpes van vorige week met veel regen, wind en mist kan vergeten.

 2. David schreef:


  het is inderdaad bijna gedaan met het skiseizoen hier in Ischgl is de paddentrek al weer begonnen

 3. qlubtempo schreef:

  Jammer dat het voorbij is allemaal, heb het vele reageerders al een aantal keer veel te vroeg horen zeggen. Maar nu mag het echt…. Welkom lente!

 4. Maarten schreef:

  Hajo,
  zou je wat kunnen schrijven over die zeer scherpe tip & dip voor de sea ice extend op de Noord en Zuidpool? Is dat een foutje van de apparatuur? Of gewoon gelijktijdig toeval?

 5. Martijn sonnenberg schreef:

  Ik las in de enso discussie nog een boeiende gedachte over het ‘ warme’ winterseizoen. Vooral de pool was warmer dan gebruikelijk en drukte daarmee een zware stempel op het gemiddelde. Echter, een lezer vergeleek het met een kachel waarbij de pijp open bleef staan. Veel warmte/energie is daarmee aan de atmosfeer onttrokken aldus de theorie van die lezer. Binnen doe theorie zou het dan komende maanden sneller afkoelen dan verwacht. We gaan het zien. Voorlopig is het voorjaar en gaan de gedachten naar bbq-en, wielrennen en dat soort vermaak

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.