Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Wisselvallig met volle maan maar Saturnus morgenochtend te zien

check ook eens

18 Reacties

 1. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1583478637.jpeg[/img]
  Vroeg wakker door lawineknallen. Nog wel wat schepwerk…. min 5 graden, windstil en een voorzichtig zonnetje.

 2. Marlies W schreef:

  Hier in Maria Alm is het bewolkt. Gister toch een hele mooie dag gehad met zeker in de ochtend perfecte omstandigheden. En heerlijk rustig op de pistes, nul wachttijd bij de liften

 3. Mark (Breda) schreef:

  En wederom schuift de sneeuw in de LL weer 1 dag op. Zoals al een hele week. Zo komt het er nooit. Ja…straks in juli. 😉

  Het is ook niet te geloven. Grrrrr….

 4. Toerskiën zeg je @hajo ? daar mag je mij graag van op de hooge houden want dat wens ik al héél lang graag een keer te doen. Moet natuurlijk wel een beetje betaalbaar blijven hoor en ook wat de voorwaarden zijn (conditie, materiaal, locatie, etc.) hangt het ervan af of wel of niet gaat lukken.

  • Hajo schreef:

   Heel betaalbaar want geen skipas nodig. Gewoon een tweedehands set op de kop tikken en gaan met die banaan. Begin altijd gewoon pistes omhoog te lopen. Blauw of als je pittiger wilt rood. Boven staat de koffie klaar. En nul lawinegevaar.

 5. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1583500616.jpeg[/img]
  Niet slecht. Windstil en plus 1 graden.
  Een kring om de zon daar huilen vrouwen en kindertjes om(vissers), een kring om de maan dat zal wel gaan.

 6. Eddy Breed schreef:

  Mijn broer en ik rijden zondag richting Flachau, donderdag treffen we daar onze vriendengroep, maar we gaan zelf al wat eerder die kant op voor een paar dagen skieen. Heeft iemand een tip voor een skigebied op max 2 uur rijden van Flachau dat redelijk hoog ligt en uitdagend is? De hoge sneeuwvalgrens op dinsdag zit me niet zo lekker, vandaar dat we redelijk hoog willen zitten.

  Alvast dank voor de suggesties, groet Eddy

 7. Joalie schreef:

  Volgens Severe Weather lijkt die continue westcirculatie de komende tijd te gaan verzwakken (…”March is the first spring month, and the latest forecasts now show that it will transition slowly into proper spring, as the North Atlantic cyclonic pattern slowly weakens…”), zie: https://www.severe-weather.eu/global-weather/spring-march-2020-weekly-forecast-atlantic-slowdown-fa/
  Zou toch tijd worden!

 8. EKlop schreef:

  En jawel…. mijn bedrijfswintersport naar Oostenrijk is geannuleerd….. Wordt een memorabele winter op een gekke manier 🙁

 9. getjo schreef:

  bad hofgastein met daar de langste afdaling van van ski amade {12.5 Km) eddy

 10. Oz schreef:

  Helemaal off topic dit hoor, maar zag dit opmerkelijke filmpje op nu.nl

  Man redt skiër uit sneeuw in Frans skioord https://www.nu.nl/279454/video/man-redt-skier-uit-sneeuw-in-frans-skioord.html

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.