Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

De perfecte winterwandeling in het Kleinwalsertal

check ook eens

3 Reacties

  1. Oelie schreef:

    Leuk verhaal Cescia. Ik rij er vannacht naar toe! Nu de 2 de keer voor een lang weekend skien en ook wandelen!! top gebied.

  1. 17 februari 2019

    […] Als laatste wil ik jullie nog even meegeven dat het dorpje aan de Nebelhornbahn ook nog super gezellig is. Wil je een dagje wandelen dan kan dat hier ook perfect. Het dorp voelt internationaler aan dan dat ik me had kunnen inbeelden. Parking is hier wel duur, aan de pistes betaal je €10 met een camper, een auto is waarschijnlijk goedkoper. Neem dus zeker die skibus vanuit het Kleinwalsertal. En over Kleinwalsertal lees je alles in deze post. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.