Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Winterwandelen in het Montafon, een aanrader!

check ook eens

6 Reacties

 1. bart schreef:

  Gaaf hoor! ik ben 1x in montafon geweest(silvretta) en ik moet zeggen dat het een heel leuk gebied is. vind het altijd leuk je verhalen over montafon te lezen!

 2. Dennis schreef:

  Nog 2 weekjes en dan voor de tweede keer naar schruns. Erg zin in. Vroeger wilde ik ook alleen maar skien. Dat gaan wij nu ook doen maar wandelen is idd ook echt super en onderschat.

  • Cescia schreef:

   Als je maar 1 of 2 keertjes gaat snap ik dat je op de pistes wil hoor. Ik denk dat het ook wat met de drukte te maken had bij ons.

 3. Paul A Club 1989 schreef:

  Leuk bericht Cescia! Wij gaan ook altijd een halve dag wandelen op wintersport. Echt zo lekker en ook zo stil.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.