Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Wintersportweerman vaart mee met een luchtballon in Filzmoos

check ook eens

5 Reacties

  1. Hans schreef:

    Gaaffffffff. Nou Jorne jij valt wel in de prijzen zeg! Ballonvaren is echt gaaf mits je goed weer hebt, droog blauwe lucht en geen/weinig wolken. Maar dat eerste en laatste gaat parten spelen woensdag a.s. ben ik bang, zwaar bewolkt en akns op wat sneeuw……zou wel jammer zijn. Ach. misschien is dat juist wel mooi!

  2. Filzmooser schreef:

    Blijft toch je dorpie…………

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.