pauw & witteman johan friso lawine

Klik voor grote afbeelding

Zonder tegenbericht zie je mij vanavond om 23.00u in Pauw & Witteman als extra gast ten opzichte van het hierboven afgebeelde viertal. De redactrice die me uitnodigde vond mijn inbreng als allround wintersporter en weerman waardevol te opzichte van de extreem bergsporter Wilco van Rooijen waardevol.

Mijn niet ontijdige waarschuwingen van gisteravond en vanochtend hebben waarschijnlijk ook indruk gemaakt. Waarschijnlijk zal mijn eigen lawineongeluk van 26 februari 1993 in Hinterglemm even buiten de pistes ook ter sprake komen. Ik sluit niet uit dat ik mijn emoties niet 100% de baas zal kunnen, maar met jullie steun red ik me hopelijk wel.

Wat een kloteavond is dit zeg! 

Graag jullie reacties op de uitzending straks in de reacties…

Dank voor jullie support & reacties!

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

60 reacties

Gesloten voor reacties.