pauw & witteman johan friso lawine

Klik voor grote afbeelding

Zonder tegenbericht zie je mij vanavond om 23.00u in Pauw & Witteman als extra gast ten opzichte van het hierboven afgebeelde viertal. De redactrice die me uitnodigde vond mijn inbreng als allround wintersporter en weerman waardevol te opzichte van de extreem bergsporter Wilco van Rooijen waardevol.

Mijn niet ontijdige waarschuwingen van gisteravond en vanochtend hebben waarschijnlijk ook indruk gemaakt. Waarschijnlijk zal mijn eigen lawineongeluk van 26 februari 1993 in Hinterglemm even buiten de pistes ook ter sprake komen. Ik sluit niet uit dat ik mijn emoties niet 100% de baas zal kunnen, maar met jullie steun red ik me hopelijk wel.

Wat een kloteavond is dit zeg! 

Graag jullie reacties op de uitzending straks in de reacties…

Dank voor jullie support & reacties!

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

60 reacties

Gesloten voor reacties.