3000-likes-i

De Wintersportweer pagina op Facebook heeft 3000 likes gehaald in de nacht op donderdag. Het is geen sneeuwdump maar wel gaaf! Ken jij de pagina nog niet? Neem dan eens een kijkje… Op Twitter doen we het ook goed met 2348 volgers op @weermanhajo. En helemaal nieuw is het weercafé! Dat is ons eigen social medium waar alle bezoekers die een login hebben ook buiten de reactiestroom om met elkaar kunnen socializen als op Linkedin Twitter en Facebook. Marco gaat dat meer over berichten. Er is ook een Facebook groep Weercafé met nu al 57 leden. Ook lid worden? Zie hierrr. Tenslotte moeten we noemen dat al spoedig het eerste fysieke Weercafé zal worden gehouden in een nader te bepalen café in Amsterdam. We houden je op de hoogte.

dec_2004_features_toddlers_1

 

Tenslotte nog een verzoek: zo veel als jullie hier reageren (uniek in vergelijking met vele andere websites), zo weinig sharen jullie. Nu wil ik dat eerste voor geen goud kwijt, maar dat laatste zou echt helpen als jullie dat vaker doen… probeer het eens! De huiskamervraag is: wat zijn de twee redenen dat ik bovenstaand plaatje heb gekozen bij dit verzoek? Geef het antwoord in de reacties en deel op social media! Dankusinterklaasje.


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

1 reactie

Gesloten voor reacties.