3000-likes-i

De Wintersportweer pagina op Facebook heeft 3000 likes gehaald in de nacht op donderdag. Het is geen sneeuwdump maar wel gaaf! Ken jij de pagina nog niet? Neem dan eens een kijkje… Op Twitter doen we het ook goed met 2348 volgers op @weermanhajo. En helemaal nieuw is het weercafé! Dat is ons eigen social medium waar alle bezoekers die een login hebben ook buiten de reactiestroom om met elkaar kunnen socializen als op Linkedin Twitter en Facebook. Marco gaat dat meer over berichten. Er is ook een Facebook groep Weercafé met nu al 57 leden. Ook lid worden? Zie hierrr. Tenslotte moeten we noemen dat al spoedig het eerste fysieke Weercafé zal worden gehouden in een nader te bepalen café in Amsterdam. We houden je op de hoogte.

dec_2004_features_toddlers_1

 

Tenslotte nog een verzoek: zo veel als jullie hier reageren (uniek in vergelijking met vele andere websites), zo weinig sharen jullie. Nu wil ik dat eerste voor geen goud kwijt, maar dat laatste zou echt helpen als jullie dat vaker doen… probeer het eens! De huiskamervraag is: wat zijn de twee redenen dat ik bovenstaand plaatje heb gekozen bij dit verzoek? Geef het antwoord in de reacties en deel op social media! Dankusinterklaasje.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.