Klik voor grotere grafiek

Wat een knoeperkoude run die GFS12u. Maar totaal afwijkend binnen het ensemble. Vergeef me dat ik er niet in detail naar gekeken heb. Natuurlijk was ik ondanks mijn eeuwige optimisme aardig in mineur over de eindeloze downtime van de site. Vrijdagavond ging het mis naar aanleiding van de uitzending op RTL4 bij Editie NL. Zaterdag overdag ging het mis doordat half Nederland wil weten of het blijft vriezen. Zaterdagavond was er zelfs een Denial of Service attack van een of andere grappenmaker. Zondag de elfstedentochtgeruchten.

Nog tot vanavond laat is er het nodige geoptimaliseerd aan de site, waardoor de spannende vraag morgen niet is: “blijft het vriezen”, maar: “houd de site het?” Ondertussen worden voorbereidingen getroffen voor spoedige verhuizing naar een schaalbare server, want dankzij jullie enthousiasme voel ik dat Wintersportweerman.nl een heel mooi populair webplekje kan worden. Dank, dank, dank dus vooral ook voor jullie geduld…. duim een beetje voor me dat het morgen goed gaat, en anders wees gerust: de definitieve oplossing komt er ook.

En mocht het nu nog eens misgaan dan staan er altijd weerberichten en weerkaarten op http://www.facebook.com/wintersportweer

Hieronder nog een verrassing…

Niet gek toch?

Categorieën: AfwachtenVideo

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

25 reacties

Gesloten voor reacties.