Klik voor grotere grafiek

Wat een knoeperkoude run die GFS12u. Maar totaal afwijkend binnen het ensemble. Vergeef me dat ik er niet in detail naar gekeken heb. Natuurlijk was ik ondanks mijn eeuwige optimisme aardig in mineur over de eindeloze downtime van de site. Vrijdagavond ging het mis naar aanleiding van de uitzending op RTL4 bij Editie NL. Zaterdag overdag ging het mis doordat half Nederland wil weten of het blijft vriezen. Zaterdagavond was er zelfs een Denial of Service attack van een of andere grappenmaker. Zondag de elfstedentochtgeruchten.

Nog tot vanavond laat is er het nodige geoptimaliseerd aan de site, waardoor de spannende vraag morgen niet is: “blijft het vriezen”, maar: “houd de site het?” Ondertussen worden voorbereidingen getroffen voor spoedige verhuizing naar een schaalbare server, want dankzij jullie enthousiasme voel ik dat Wintersportweerman.nl een heel mooi populair webplekje kan worden. Dank, dank, dank dus vooral ook voor jullie geduld…. duim een beetje voor me dat het morgen goed gaat, en anders wees gerust: de definitieve oplossing komt er ook.

En mocht het nu nog eens misgaan dan staan er altijd weerberichten en weerkaarten op http://www.facebook.com/wintersportweer

Hieronder nog een verrassing…

Niet gek toch?

Categorieën: AfwachtenVideo

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

25 reacties

Gesloten voor reacties.