Alle fans verzamelen!
Het grote moment is aangebroken. Wintersportweerman.nl is live. Mijn stagiaire Kim en ik gaan er de komende dagen en weken keihard tegenaan om de site te vullen met alle informatie en video-tutorials die je nodig hebt om zelf je wintersportweerbericht te maken. En het spannende is dat je zo 4 keer per dag de kick hebt in de glazen bol te kunnen kijken. Na 5 winterseizoenen “voorkauwen” zie ik mijn rol nu meer als een assisterende. Ik moedig bezoekers ook aan om vragen aan elkaar te stellen en elkaar te helpen. Daarvoor kun je ook terecht op de facebook-pagina wintersportweer.

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

6 reacties

Gesloten voor reacties.